Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: dít is de look-alike van presentatrice Nicolette van Dam

Zien: dít is de look-alike van presentatrice Nicolette van Dam

Zien: dít is de look-alike van presentatrice Nicolette van Dam

Nicolette van Dam mag dan wel geen tweelingzus hebben, ze heeft wel degelijk een look-alike in Nederland rondlopen. Zo ontdekten zanger Jaap Reesema en presentator slash Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck dit weekend toen ze op stap gingen in het Limburgse Maastricht.

Look-alike

Een nietsvermoedende vrouw was dit weekend op stap toen ze werd aangesproken door goede vrienden Jaap en Sander. De twee vonden het meisje zo erg op Nicolette lijken, dat ze besloten op ‘de look-alike’ af te stappen. Hoewel de vrouw in kwestie de gelijkenissen eigenlijk niet echt ziet, zijn Jaap en Sander ervan overtuigd dat het hier om Nicolette’s verloren tweelingzusje gaat.

Reactie Bas Smit

“Ik heb hier voor jullie de nieuwe Nicolette van Dam”, aldus Jaap in het filmpje dat hij dit weekend op Instagram plaatste via Stories. Na het zien van het filmpje moest ook Nicolette’s man Bas Smit even twee keer kijken. “Hahaha, nou je het zegt”, antwoordde hij terug op Instagram.

Lees ook
Nicolette van Dam: ‘Door alles wat ik de afgelopen 2 jaar heb meegemaakt, besef ik meer wat ik heb’

Broer Sebastian

Hoewel een tweelingzusje niet het geval is bij Nicolette, heeft de actrice én horecaondernemer wel een broer: Sebastian. Met hem runt Nicolette het populaire Brasserie van Dam in Amsterdam-Zuid. Toch is Sebastian vooral degene die alles achter de schermen draaiende houdt. “Presenteren zou niks voor mij zijn. Dat zie je ook in de zaak. Zij is de gastvrouw, het gezicht van het bedrijf. Ze heeft een charme waarmee ze mensen inpakt. Ik doe de organisatie en zorg dat alles loopt, dat is een perfecte wisselwerking.”

Bekijk *HIER* en *HIER* de Instagram Stories terug om de look-alike van Nicolette te zien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Viral Online | Beeld: Brunopress