Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > LOL: Nicolette van Dam begaat blunder met vakantiekiekje!

LOL: Nicolette van Dam begaat blunder met vakantiekiekje!

LOL: Nicolette van Dam begaat blunder met vakantiekiekje!

We hebben ons allemaal weleens schuldig gemaakt aan het nemen van een cliché vakantiefoto, en zo wilde presentatrice Nicolette van Dam ook een kiekje maken tijdens haar vakantie. Maar dat ging niet helemaal zoals gepland, en daar mochten we even lekker van meegenieten via Instagram.

Foutje, bedankt!
De presentatrice viert vakantie op Bali met haar man en dochtertjes, en slingert het ene na het andere jaloersmakende fotootje online. Zon, zee, strand en de lekkerste cocktails komen voorbij op haar Instagram account. Ook een prachtige zonsondergang op het tropische eiland moest vastgelegd worden. Nicolette probeerde – zoals veel Instagrammers doen – de zon tussen haar duim- en wijsvinger te pakken voor de foto, maar dit ging totaal mis. Oeps!

Hilarisch onderschrift
Haar man Bas, met wie ze vorig haar in het huwelijksbootje stapte, plaatste de foto alsnog online. Onder de foto schrijft hij de hilarische woorden: ‘Ja, top Nic! #onetaker. Zijn volgers kunnen de grap wel waarderen. “Hahaha hun zijn echt hilarisch samen”, “Ja hij is echt fantastisch”, “Bijna” en “Ik hoop dat ze niet wat anders bedoelde Bas”, is slechts een greep uit de reacties. Bekijk de foto hieronder.

Ja top Nic! 😂😂😂 #onetaker

A photo posted by Bas Smit (@basssmit) on

 

Bron: Grazia

Lees ook: