Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verhuisnieuws: Loiza Lamers gaat voor het eerst op zichzelf en gaat in déze stad wonen

Verhuisnieuws: Loiza Lamers gaat voor het eerst op zichzelf en gaat in déze stad wonen

Verhuisnieuws: Loiza Lamers gaat voor het eerst op zichzelf en gaat in déze stad wonen

Het is het begin van een nieuw hoofdstuk voor Loiza Lamers (26). Het model gaat namelijk voor het eerst op zichzelf wonen. En dat ook nog eens in Amsterdam! Dat maakte ze zondag bekend op haar Instagram-account. 

Loiza Lamers op zichzelf

“Na 26 jaar veilig onder de vleugels van mijn ouders te hebben geleefd, is de dag toch aangebroken dat ik uitvlieg!”, schrijft Loiza op Instagram bij een foto van een stapel verhuisdozen. “De spullen zijn gepakt en aankomende dinsdag zal ik eindelijk na een lange tijd van bezichtigingen intrek nemen in mijn appartement in Amsterdam.” En Amsterdam, kijk maar uit want, “Ik hoop dat je er klaar voor bent because I’M COMING FOR YOU!!!”

De tekst gaat verder onder de post. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Loiza Lamers (@loizalamers)

Boekendeal

Niet alleen om het verhuizen is het een spannende tijd voor Loiza. Ze heeft namelijk onlangs ook nog eens een boekendeal samen met haar moeder in de wacht gesleept. “Ik ben zo enthousiast en ongelofelijk trots dat we dit samen met dit geweldige team hebben kunnen doen”, deelde Loiza met al haar fans op Instagram.

De tekst gaat verder onder de post. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Loiza Lamers (@loizalamers)

‘Hollands next’

Een aantal jaar geleden verblufte Loiza met haar looks menig mens. Ze deed mee aan Hollands Next Top Model 2015 en won ook nog eens. Ze was met haar deelname het eerste transgender model dat überhaupt meedeed én won. Ze wees haar gewonnen modellencontract af, maar dat betekende niet einde carrière. Nog steeds is Loiza actief als model en mogen we geregeld genieten van allerlei mooie kiekjes die ze op Instagram post.

Lees ook
Loiza Lamers doet verdrietig boekje open over waarom ze géén kinderen wil

Goede genen

Zo ook een tijdje geleden, toen ze een verjaardagsfoto met haar broertje Thijs postte. Veel van Loiza’s volgers lieten in de reacties weten dat broer en zus allebei eigenlijk heel mooi zijn en beiden de goede genen van de familie bezitten. “Jullie zijn twee beauty’s”, reageerde iemand. En, “Broer al even knap als de zus”, luidde een ander.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Loiza Lamers (@loizalamers)

Bron: RTL Boulevard, Instagram | Beeld: Instagram, Brunopress