Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heftig: zwangere Loes van Delft opgenomen in het ziekenhuis

Heftig: zwangere Loes van Delft opgenomen in het ziekenhuis

Heftig: zwangere Loes van Delft opgenomen in het ziekenhuis

Loes van Delft, de kunstenares die samen met Douwe Bob een baby verwacht, is opgenomen in het ziekenhuis. De kunstenares moet helaas, net als Flair’s Bibi Breijman, haar zwangerschap doorstaan met Hyperemesis gravidarum (HG), een ernstige vorm van misselijkheid en braken. Dat laat ze zaterdag in een post weten op Instagram.

Machteloos

Vlak nadat Van Delft zwanger bleek, werd ze ernstig ziek. Nog altijd is ze niet de oude. “Ik heb letterlijk alle kwalen (dit zou je niet eens “kwalen”, maar “klappen in het gezicht” moeten noemen), mogen ervaren en man wat kan een mens zich slap, verloren, uitgeput en machteloos voelen”, schrijft ze.

‘Gemene duivel’

“Jezelf omdraaien in bed en al moeten overgeven van je zojuist gewassen dekbed. Gordijnen dag en nacht dicht omdat het licht te fel is. Overgeven om een slokje water. Jezelf niet meer kunnen wassen omdat dat teveel energie kost. HG. Wat ben jij een gemene duivel”, gaat Loes verder.

De tekst gaat verder onder de post. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Loes van Delft (@loesvandelft)

Allerliefste engelen

Ze is blij voor alle steun uit haar omgeving. “Ik heb de allerliefste engelen om mij heen. Op momenten dat ik het niet meer aankon fysiek en of geestelijk, heeft mijn familie me er doorheen gesleept. Wat een respect en ongekend veel liefde heb ik voor hen, en van hen mogen ontvangen.”

Lees ook
Douwe Bob openhartig over de band met moeder van zijn kind: ‘Het is niet zoals ik het me voorgesteld had

Geen relatie tussen Douwe en Loes

Eind juli werd duidelijk dat Douwe Bob en Van Delft een kindje verwachten en ongeveer een maand terug maakte Loes bekend dat het een meisje wordt. De zanger is niet samen met de moeder van de kleine spruit en vertelde recent in Rooijakkers over de vloer hier openhartig over. Dat hij geen relatie met Loes heeft, vindt hij voor de opvoeding van het kind niet uit hoeven te maken. Douwe Bob gelooft in liefde. Het was ook nooit de bedoeling om dit samen te doen, zo gaf hij aan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Loes van Delft (@loesvandelft)

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram