Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Influencer Lizzy van der Ligt en Kriss Kross Amsterdam-lid Yuki Kempees verwachten eerste kindje

Influencer Lizzy van der Ligt en Kriss Kross Amsterdam-lid Yuki Kempees verwachten eerste kindje

Influencer Lizzy van der Ligt en Kriss Kross Amsterdam-lid Yuki Kempees verwachten eerste kindje

Babynieuws! Er is een influencer-kindje op komst. Lizzy van der Ligt, bekend Instagrammer en modeontwerpster, en Kriss Kross Amsterdam-lid Yuki Kempees hebben met een prachtige video bekendgemaakt dat zij hun eerste kindje verwachten.

Baby Kempees

De influencer, goede vriendinnen met onder andere Anna Nooshin, schrijft bij het mooie filmpje vol romantische beelden (á la Kim Feenstra)  alleen: “I love you baby“, gevolg door twee roze hartjes en de hashtag #waitforit. Die tekst is niet alleen de naam van het nummer onder de video, maar onthult dus ook het prachtige babynieuws. Ook de succesvolle muziekproducer deelt de video op Instagram met de hashtag #babykempees.

Geslacht al bekend

DJ-trio en hitmachine Kris Kross Amsterdam meldde het nieuws vervolgens ook én doet zelfs nog een onthulling die het stel zelf niet deelde. “Er komt een nieuw Kris Kross-kindje aan”, staat er bij een foto van Yuki en Lizzy. Uit de post valt op te maken dat de twee een meisje verwachten: “Raad eens hoe het kleine meisje gaat heten?” Wanneer Lizzy is uitgerekend, is niet bekendgemaakt. Aangezien de twee het geslacht al weten, moet ze de veertien weken sowieso al zijn gepasseerd.

Lees ook
Lizzy van der Ligt: ‘Vanmorgen heb ik nog gewoon op mijn Uggs-pantoffels het vuilnis buiten gezet’

Huwelijksaanzoek

Lizzy en Yuki zijn bijna 5,5 jaar samen. Begin mei vroeg Yuki de brunette ten huwelijk. “‘Na vijf jaar samen kun je gaan denken aan de volgende stap’, zei mijn vader toen ik een twintiger was. Gisteren waren wij vijf jaar samen, twintig seizoenen, en mijn vader had gelijk. Na vijf jaar weet je of je de rest van je leven samen met iemand wil zijn, samen met jou, Lizzy”, schreef hij destijds in een romantische post. “Je bent mijn grote liefde, mijn muze waar ik onuitputtelijk door geïnspireerd raak. Je bent mijn klankbord en je bent altijd mijn aller allerbeste vriendin geweest, maatjes en lovers. Let’s get fucking married!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I love you baby ? @yuki.indy #waitforit

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyvdligt) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Baby news! A new Kris Kross baby is coming! ?? Guess the name of the #babygirl

Een bericht gedeeld door KЯIS KЯOSS AMSTERDAM (@kriskrossamsterdam) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I love hiking with you and I ❤️ you @yuki.amsterdam #ibiza

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyvdligt) op

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress