Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > MAFS’ Lizzy deelt niet vertoonde beelden van samenwonen met Lars: ‘Dit zat niet in de uitzending’

MAFS’ Lizzy deelt niet vertoonde beelden van samenwonen met Lars: ‘Dit zat niet in de uitzending’

MAFS’ Lizzy deelt niet vertoonde beelden van samenwonen met Lars: ‘Dit zat niet in de uitzending’

Vanaf aflevering één van ‘Married At First Sight’ leek een geslaagd huwelijk voor Lars en Lizzy in kannen en kruiken, maar sinds begin deze week ontstaan er steeds meer twijfels. De twee Brabantse tortelduifjes zouden een fikse ruzie krijgen tijdens het koppelsweekend. De voormalig topsportster doet op Instagram in ieder geval alsof er geen vuiltje aan de lucht is.

Niet vertoonde beelden

“Deze week staan de afleveringen in het teken van het samenwonen tijdens het experiment”, laat Lizzy weten. “Naast het gezellige eten met onze ouders en familie zijn we ook een dag naar de Efteling geweest, zijn we gaan suppen en zijn we samen gaan fietsen. Deze activiteiten zijn niet te zien in de uitzending, dus hierbij wat foto’s.”

Jammer

Volgers vinden het leuk om op deze manier nog een beetje mee te kunnen genieten van de avonturen van de koppels. “Ik vind het jammer dat de huwelijken zo lang in beeld zijn geweest en de reizen en samenwonen (wat het leukst is) zo weinig”, is onder meer te lezen. Een ander merkt op: “Ik had ook liever de andere, niet uitgezonden beelden gezien, dan bijvoorbeeld het boodschappen doen zonder lijstje.” Een fan drukt ze nog op het hart: “Lizzy, blijf met je lieve Lars. Jullie zijn echt voor elkaar all the best.”

Uitbarsting

In het koppelsweekend lijkt de bom te barsten tussen de Brabantse tortelduifjes. Dat was namelijk te zien in de vooruitblik in de allereerste aflevering van dit seizoen, iets dat je vást ontschoten is. Te zien is hoe Lars woedend wegloopt en Rein een poging doet om hem tegen te houden. Dat lijkt niet te lukken, want in een volgend shot is te zien dat Rein een huilende Lizzy troost. “Als iemand zijn gevoel uitspreekt, dan ben ik het wel”, horen we haar snotteren. Of ze ook echt de handdoek in de ring gaan gooien of de ringen omhouden, blijft nog een raadsel. Eerder reageerden zowel Lars als Lizzy op geruchten over het eventueel stuklopen van hun huwelijk.

Lees ook
Vuurwerk tijdens ‘MAFS’-koppelsweekend: nieuw element in programma zet verhoudingen op scherp

Opschudding

Maar het lijkt niet alleen hommeles tussen Lars en Lizzy tijdens het koppelsweekend, staat vast. We zien namelijk ook nog Rein huilend op bed zitten. “Je kan bij mij heel ver gaan, maar wel met respect en wel eerlijk blijven.” Eveline Stallaart, één van de matchmakers van het programma, liet ook al weten dat het koppelsweekend nog “voor flink wat opschudding” zal zorgen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lizzy Witlox (@lizzywitlox)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lizzy Witlox (@lizzywitlox)

Bron: STORY | Beeld: RTL – NT Visuals