Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Live-action remake ‘The Lion King’ krijgt vorm: acteurs Timon en Pumbaa bekend

Live-action remake ‘The Lion King’ krijgt vorm: acteurs Timon en Pumbaa bekend

Celebs
Live-action remake ‘The Lion King’ krijgt vorm: acteurs Timon en Pumbaa bekend

De live-action remake van Disney’s The Lion King begint steeds meer vorm te krijgen. Wie de stemmen van Simba en Mufasa zullen gaan inspreken, was al even bekend, maar nu heeft Disney ook de juiste acteurs gevonden die de iconische figuren Timon en Pumbaa vorm gaan geven.

Lees ook
YES! Er komt nu ook een remake van ‘The Lion King’

Geniale keuze
Niemand minder dan Seth Rogen (een geniale keuze, vinden wij) heeft ‘ja’ gezegd tegen de rol van het knobbelzwijn, bevestigen bronnen aan Variety. Billy Eichner, die eerder in What Happens in Vegas, New Girl en Bad Neighbours 2 opdook, zal in de huid kruipen van het stokstaartje.

Beyoncé van de partij?
Eerder werd al bekend dat Donald Glover aan boord is als de stem van Simba, terwijl James Earl Jones – net als in het origineel – de rol van Mufasa oppakt. De naam van Beyoncé zingt nog altijd rond als het gaat om de stem van Nala. Of ze die ook accepteert, is nog niet bekend.

Nét als The Jungle Book
The Lion King
is één van de vele live-action remakes die Disney op de rol heeft staan. Deze week werd bekend dat de film in juli 2019 uitkomt. In het verhaal van The Lion King zitten geen mensen, maar de leeuwen en andere dieren worden tot leven gebracht door middel van CGI, de techniek die regisseur Jon Favreau eerder gebruikte voor The Jungle Book. Favreau regisseert ook The Lion King.


Wil je niets meer missen van Flair? Neem dan nu een abonnement! Dankzij onze speciale lente-aanbieding scoor je maar liefst 10 nummers voor slechts €10.

Shoppen is altijd een goed idee