Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lindsay Lohan gaat weer acteren

Lindsay Lohan gaat weer acteren

Lindsay Lohan gaat weer acteren

Lindsay Lohan is back! Na jarenlang niet geacteerd te hebben, zal de 30-jarige Hollywoodster haar comeback maken in een Britse serie aan de zijde van… Rupert Grint aka Ron Wemel uit ‘Harry Potter’!

Lees ook: Zo ziet Ali Lohan, het zusje van Lindsay Lohan er nu uit

Lindsay Lohan – bekend van ‘The Parent Trap’, ‘Freaky Friday’ en ‘Mean Girls’ – scoorde een rol in het tweede seizoen van de Britse reeks ‘Sick Note’. Dat maakte de 30-jarige actrice zelf bekend via Instagram.

‘Sick Note’ vertelt het verhaal van Daniel (gespeeld door Rupert Grint), een jongeman die verkeerdelijk gediagnosticeerd wordt met een terminale ziekte. Wanneer hij opmerkt dat de mensen in zijn omgeving hem plots veel beter behandelen dan voorheen, blijft hij doen alsof hij ziek is. Lohan vertolkt de rol van de dochter van Daniels baas.
Het eerste seizoen van ‘Sick Note’ werd nog niet uitgezonden, en toch zijn de opnames voor het tweede seizoen al volop aan de gang. Wanneer de serie op de Britse tv-zender Sky te zien zal zijn, is voorlopig nog niet bekend.

De laatste keer dat Lindsay – LiLo voor de vrienden – als actrice aan het werk was, dateert al van 2014. Toen had de roodharige ster een gastrol in de serie ‘Two Broke Girls‘. Kort daarna verhuisde ze naar Londen.

😊Back on set of my new TV show #SickNote 😜

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10