Je bent hier: Home > Celebs > Linda de Mol houdt uitverkoop op Marktplaats

Linda de Mol houdt uitverkoop op Marktplaats

Celebs
Linda de Mol houdt uitverkoop op Marktplaats

Hoewel ze het heus niet voor het geld hoeft te doen, brengt Linda de Mol haar ‘zooi’ niet gelijk bij het grof vuil. Integendeel zelfs. De presentatrice blijkt namelijk een echte Marktplaats-fanaat te zijn en zet er dan ook een paar keer per jaar wat items te koop.

Online uitverkoop op Marktplaats

Naast dat Linda regelmatig met haar auto langs de dichtstbijzijnde kringloop scheurt, is ook de website Marktplaats.nl één van haar favorieten om iemand anders blij te maken met haar eigendommen.

De presentatrice is namelijk geen fan van een zolder of schuur vol ‘troep’, en dus verzamelt ze regelmatig dingen voor een (online) uitverkoop. “Ontspullen is echt helemaal mijn ding, ik word daar echt oprecht gelukkig van”, vertelt ze in de nieuwste video van LINDA.

Maar voor wie nu gelijk op zoek gaat naar een echt Linda-item; de presentatrice verkoopt haar spullen helaas niet onder haar eigen naam. “Ik denk dat mensen het heel gek vinden als ze bij mij iets af moeten halen. Dat doet dus iemand anders voor mij.”

Kleding

Toch is het niet allemaal oude ‘troep’ wat Linda in vuilniszakken en dozen gooit. Twee keer per jaar trekt de Ik hou van Holland-presentatrice haar goed gevulde garderobe namelijk helemaal leeg en wordt er een selectie gemaakt van wat er mag blijven en wat er weg moet. Een groot deel gaat dan naar vriendinnen. “Ik vind dat ook hartstikke leuk, want dan zie ik soms drie jaar later een vriendin in een hele leuke jas en dan denk ik: ‘Leuke jas. Oh, die was van mij’. Dan heb ik er nog dubbel plezier van eigenlijk”, aldus Linda.

Maar hé, mochten Linda’s boezemvriendinnen haar ‘afdankertjes’ nou niet helemaal hun ding vinden, is de kans groot dat het alsnog op Marktplaats verschijnt en jij, zonder het te weten, misschien wel in een vintage item van Linda loopt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA, RTL | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee