Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Linda de Mol over spannende kerst met Jeroen: ‘Je kunt wel raden wat we hebben gedaan…’

Linda de Mol over spannende kerst met Jeroen: ‘Je kunt wel raden wat we hebben gedaan…’

Celebs
Linda de Mol over spannende kerst met Jeroen: ‘Je kunt wel raden wat we hebben gedaan…’

De allermooiste tijd van het jaar staat weer voor de deur. En hoewel we dit jaar iets anders zullen vieren dan normaal, proberen we wel zoveel mogelijk de kerstsferen in huis te halen. Zo ook Linda de Mol. In de nieuwste editie van LINDA. vertelt ze ronduit over hoe ze normaliter samen met haar familie de feestdagen doorbrengt én blikt ze terug op haar allereerste kerst met grote liefde Jeroen Rietbergen.

Feestdagen in huize Mol

Het duurt nog vijf weken maar Linda kan nu al niet wachten. De feestdagen worden namelijk ook in huize Mol ieder jaar weer groots gevierd. “Ik vind het belangrijk, een soort traditie. Mijn schoonfamilie komt dan over uit Zeeland, soms komen er vrienden, die blijven slapen, kerstontbijt de volgende dag… Ik vind het heerlijk om thuis kerst te vieren”, vertelt de presentatrice in een promotievideo voor het nieuwe nummer.

Eerste kerst met Jeroen

Waar de kerst nu met de hele (schoon)familie wordt gevierd, was dit tijdens hun prille liefdesgeluk nog anders. Linda en Jeroen kenden elkaar toen nog maar net en dus besloten de twee een kerstdag met zijn tweeën te spenderen. “Ja, die eerste kerst met elkaar… Je bent dan enorm verliefd. We waren toen maar net bij elkaar, dus we hebben het niet met de familie gevierd. Ik wel een dag met die van mij, en hij dan een dag met die van hem, maar nog niet bij elkaar. Toen hadden we een dag met elkaar. Ja, verliefd zijn en dan samen kerst vieren. Dat was echt geweldig.”

Lees ook 
Linda de Mol over coronabesmetting: ‘Ik kon echt niet op mijn benen staan’

Uitgesloofd in de keuken

Linda vertelt in de video dat ze tijdens de kerstdagen graag lekkere dingen voorschotelt, maar tijdens haar eerste kerst met Jeroen pakte ze wel heel erg uit. “We hebben toen heel lekker gegeten. Ik heb me ook enorm uitgesloofd in de keuken.” Al bleef het volgens Linda niet alleen bij lekker eten. “Ja, wat hebben wij gedaan. Je kunt dat wel raden denk ik. Lekker gegeten enne… ja”, aldus een glimlachende Linda.

Bekijk de hele video hier terug.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee