Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Linda de Mol had hoofdluis tijdens het Televizier-Gala

Linda de Mol had hoofdluis tijdens het Televizier-Gala

Linda de Mol had hoofdluis tijdens het Televizier-Gala

De kans is groot dat je er zelf ook wel eens last van hebt gehad, zeker als je schoolgaande kinderen hebt: hoofdluis. Of je nu dun, dik, donker of blond haar hebt, niemand ontkomt aan die kriebelende ettertjes – ook Linda de Mol niet.

Hoofdluis is niet alleen reuze vervelend wegens de jeuk, maar ook door het hoge besmettingsgevaar. Echt fijn is het namelijk niet om je collega’s of andere ouders te moeten vertellen dat jij wel een vermoeden hebt waar die jeuk op het hoofd vandaan komt…

LINDA Magazine

Gelukkig kan het altijd erger: Linda de Mol moest namelijk in 2013 de Zilveren Televizier-Ster in ontvangst nemen met hoofdluis! De ontboezeming komt van Linda zelf, in de maandelijkse editorial van haar blad LINDA.

Linda’s dochter was met luizen uit school gekomen precies op de middag voor het gala en toen Linda jeuk op haar hoofd voelde, wist ze al hoe laat het was. Tijd om het hele haar nog grondig uit te pluizen, was er niet, dus zat er niks anders op dan maar gewoon mét luizen naar het gala te gaan.

“Iedereen feliciteerde en zoende me en ik dacht de hele tijd: misschien heb ik nu Matthijs van Nieuwkerk luis bezorgd, of Yvon Jaspers. Humberto kan geen kwaad, maar Sophie Hilbrand en Wendy?”, aldus De Mol.

 

 

Lees ook:

 Bron: RTL Boulevard, ANP, LINDA.