Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verdrietig nieuws voor Linda Hakeboom: ‘Er zijn helaas toch uitzaaiingen gevonden’

Verdrietig nieuws voor Linda Hakeboom: ‘Er zijn helaas toch uitzaaiingen gevonden’

Verdrietig nieuws voor Linda Hakeboom: ‘Er zijn helaas toch uitzaaiingen gevonden’

Ruim twee weken geleden bracht Linda Hakeboom via Instagram het nieuws naar buiten dat ze borstkanker heeft. “De komende tijd gaan we veel onderzoeken doen om te kijken wat er moet gebeuren”, schreef ze er toen bij. Inmiddels zijn de eerste onderzoeken achter de rug en heeft de documentairemaakster helaas opnieuw slecht nieuws gekregen. “Vandaag is een rotdag”, schrijft ze op Instagram Stories. “Er zijn helaas toch uitzaaiingen gevonden.”

Uitzaaiingen

Eerder liet de Rambam-presentatrice weten dat er bij de eerste onderzoeken geen uitzaaiingen in haar lichaam waren gevonden. Dat dit nu wel het geval blijkt te zijn, komt uiteraard enorm hard aan bij Linda. “Ik ga moedig voorwaarts, maar ik kan niet ontkennen: het is best even slikken als de hele situatie voor je gevoel steeds een stukje erger wordt”, schrijft ze bij het verdrietige bericht.

Knobbeltje in de borst

De documentairemaakster vertelde in augustus dat er borstkanker werd ontdekt, nadat ze bij zichzelf een knobbeltje in haar borst had gevonden. “Het knobbeltje dat ik ontdekte, blijkt kwaadaardig. Ik heb borstkanker. Dat is een heel gek bericht om te krijgen en het stof moet nog een beetje neerdwarrelen hier merk ik”, schreef ze toen.

Lees ook
Emotionele Linda Hakeboom start met behandeling borstkanker: ‘Ik ben best wel zenuwachtig’

Regelmatig laten controleren

Hoewel het voor de 34-jarige televisiemaakster allemaal nog een beetje onwerkelijk is, wilde ze wel tegelijkertijd wel benadrukken dat vrouwen zich regelmatig laten controleren. “Ik weet dat dit een ver-van-mijn-bed-show lijkt, maar dit kan echt iedereen overkomen. Check jezelf! En als je iets voelt, of wanneer je twijfelt of iets voelt, ga dan direct naar de huisarts.” Volgens Linda kun je beter tien keer voor niks gaan, dan dat je te laat bent. “Alsjeblieft, trek aan de bel, hoe onbenullig het ook lijkt.”

Als laatste wil de presentatrice iedereen bedanken voor alle steun. “Het gevoel dat er een klein legertje aan goede mensen achter je staat is onbetaalbaar.”

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Linda Hakeboom (@lindahakeboom) on

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl, Brabants Dagblad | Beeld: Instagram, Brunopress