Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Linda Hakeboom reageert op geruchten: ‘Geloof hier alsjeblieft niets van’

Linda Hakeboom reageert op geruchten: ‘Geloof hier alsjeblieft niets van’

Linda Hakeboom reageert op geruchten: ‘Geloof hier alsjeblieft niets van’

Het gaat gelukkig, naar eigen zeggen en naar omstandigheden, goed met Linda Hakeboom. De documentairemaakster liet zich vrijdagavond uit over de geruchten die er rondgingen over haar gezondheid. Ze wil haar volgers duidelijk laten weten dat ze zich hier niets van moeten geloven. 

Linda Hakeboom over geruchten

“Er circuleren online weer op verschillende plekken berichten dat het momenteel ‘erg slecht’ met mij gaat. Er staat bij dat ‘ik er vrede mee heb als mijn leven nu zou eindigen’. Dit. Is. Niet. Waar!”, schrijft Linda op haar Instagram. “Geloof hier alsjeblieft niets van. Tuurlijk ben ik nog onder behandeling, en ben ik bij lange na niet de oude, maar er zijn geen nieuwe kwaadaardige cellen gevonden. Naar omstandigheden gaat ’t op het moment hartstikke goed met mij. Als het minder gaat, en ik dat wil delen, dan horen jullie dat wel van mij”, aldus Hakeboom, die vorige maand de Televizier-Ster Online won voor haar vlogserie over borstkanker.

Schrikken

“Ik vind het best vervelend dat mijn vrienden en familie dit ook steeds doorgestuurd krijgen. Zij schrikken er iedere keer een beetje van. Maarja. Dit is hoe de wereld werkt soms. In ieder geval: I’m okay!”

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Veel steun

Na en tijdens zo’n heftige periode is Linda in ieder geval niet alleen geweest en hebben vrienden en familie de ziekte allemaal van dichtbij meegemaakt. Begrijpelijk dat ze het vervelend vindt dat zij deze geruchten steeds doorgestuurd krijgen. Haar vriend Rolf bijvoorbeeld, stond “onvermoeibaar aan haar zijde”.

Lees ook
Documentairemaakster Linda Hakeboom wint de Televizier-Ster Online: ‘Mijn vriend staat onvermoeibaar aan mijn zijde’

Sterk

“We zijn al vijftien jaar samen, dit meemaken heeft voor een enorme verdieping gezorgd”, liet Linda eerder al aan Libelle weten. “Rolf stond onvermoeibaar aan mijn zijde. Hij troostte me als ik verdrietig was, maakte harde grappen om me op te vrolijken, dat is zo veel waard. Hij wist de dingen waarover ik me in het begin druk maakte ook steeds te relativeren.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom)

Bron: Story, ANP | Beeld: Brunopress, Instagram