Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Linda Hakeboom doorprikt het stoere imago van 4 mannelijke BN’ers in nieuwste programma

Linda Hakeboom doorprikt het stoere imago van 4 mannelijke BN’ers in nieuwste programma

Linda Hakeboom doorprikt het stoere imago van 4 mannelijke BN’ers in nieuwste programma

Linda Hakeboom maakte eerder al documentaires over Douwe Bob en Jett Rebel, waarin ze op zoek ging naar de persoon achter de Bekende Nederlander. Voor haar nieuwe programma genaamd Linda’s Mannen volgde de presentatrice 4 mannelijke BN’ers een jaar lang in hun leven. Ze probeerde hun privé-bubbel te doorprikken en toont wie er achter de stoere imago’s schuil gaat. Zo blijken  Lil’ Kleine en Timor Steffens bijvoorbeeld niet zo zelfzeker te zijn als ze doen uitschijnen.

Rapper Lil’ Kleine, danser Timor Steffens, voetballer Ricardo Kishna en StukTV-vlogger Giel de Winter openden een jaar lang hun deuren – en harten – voor documentairemaakster Linda Hakeboom. Ze deelden twaalf maanden lief en leed en gaven de presentatrice een kijkje in hun leven, een leven dat er heel anders uitziet dan velen denken. Ze probeerde het vertrouwen te krijgen van de sterren en filmde alles zeer zorgvuldig met een handcamera, die ze zelf bediende. Linda vertelde in een interview met Metro dat het een ongelofelijke ervaring was en dat ze stilaan door de bubbel van de sterren kon prikken. Zo ook die van Timor Steffens, die heel emotioneel werd na een gesprek met zijn moeder.

“Hij is glad, zelfverzekerd en een echte superster. Elke keer als ik hem zag dacht ik: hoe komt dat? Waar komt dat vandaan? Het was ook heel moeilijk om daar doorheen te prikken, want ik merkte dat hij dat imago heel erg intact wilde houden. Het omslagpunt kwam na een bezoekje aan zijn moeder. Zij had verteld over de scheiding van haar man en was daarbij gaan huilen. Toen we terug naar de auto liepen, was Timor boos omdat ik zijn moeder had laten huilen. Daaruit kwam toen een prachtig gesprek voort”, vertelde Linda.

Stoere imago

Ook rapper Lil’ Kleine liet een zachtere kant van zichzelf zien. De rapper die bekend staat om zijn sterke uitspraken en stoere imago, blijkt echter heel onzeker te zijn. Linda volgde hem tijdens zijn concerten en zag hoe de BN’er backstage veranderde in een ander persoon. “Ik ben erbij als Jorik (Lil’ Kleine) ruzie maakt met een beveiliger bij een concert, maar film het ook als hij zich daarna afvraagt of hij niet te ver is gegaan.”

Linda’s Mannen is elke dinsdag om 22:10 uur te zien op NPO 3

Lees ook: