Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Linda de Mol zoende Peter Paul Muller nog vaker dan haar eigen man

Linda de Mol zoende Peter Paul Muller nog vaker dan haar eigen man

Linda de Mol zoende Peter Paul Muller nog vaker dan haar eigen man

Linda de Mol en Peter Paul Muller hebben ontzettend veel samen geacteerd. Maar liefst vijf seizoenen en twee films lang speelden ze man en vrouw in de bekende serie ‘Gooische Vrouwen’. Ze zagen destijds zoveel dat Linda Peter bij wijze van spreken nog vaker zoende dan haar eigen man.

Eerste zoenscène

In de VARAgids vertelt Linda over de periode toen ze nog niet zoveel acteerervaring had en dat Monique van de Ven haar hielp om alle fijne kneepjes van het vak te leren. Voor haar eerste zoenscène was de actrice dan ook ontzettend zenuwachtig. “Ik sliep er de hele nacht niet van”, vertelt Linda.

Lucht gaan happen

“Ik dacht: hoe gaat dat in zijn werk met iemand die ik nog nooit heb ontmoet? Moet ik dan eerst in de lucht gaan happen? Of gelijk all the way?”, gaat de actrice verder. “Monique zei: je maakt kennis met elkaar en spreekt dan gewoon zakelijk af. Een filmzoen met alleen lippen tegen elkaar of een echte? Dan hoef je er verder niet over na te denken.”

Echtgenoten spelen

Volgens Linda waren zij en Peter zo vaak samen en was het zoenen dan ook ‘echt’. “Hij speelde 42 afleveringen en twee films mijn echtgenoot. Ik zoende hem bij wijze van spreken vaker dan mijn eigen vent. Het was ’s morgens hop uit mijn bed stappen, op de set naast hem op de bank zitten, ‘hé hallo hoe is het vandaag met jou’ uitwisselen en vervolgens een zoen- of seksscène spelen”, vertelt De Mol verder. “Alles was zo vertrouwd, dat maakte geen bal meer uit.”

Lees ook:
Linda de Mol reageert op kritiek over discrimineren Edsilia Rombley: ‘We willen de mooiste cover maken’

 Terug in het acteren

Maar Gooische Vrouwen is niet het enige waar Linda in geacteerd heeft. Naast heel wat andere Nederlandse films, kwam onlangs de film ‘Alles Op Tafel’ uit. Het blijkt dat de actrice en presentatrice weer helemaal terug is op het witte doek, want vanaf 2 januari kunnen we haar ook zien schitteren in de nieuwe vierdelige thrillerserie ‘Diepe Gronden’ op SBS6.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress