Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Linda de Mol sleept oeuvreprijs in de wacht

Linda de Mol sleept oeuvreprijs in de wacht

Celebs
Linda de Mol sleept oeuvreprijs in de wacht

Tout televisieland verzamelde zich gisteravond in Amsterdam voor de uitreiking van de TV-beelden. Maar liefst negentien beeldjes werden uitgedeeld, onder andere aan tv-vedette Linda de Mol.

Lees ook: Zóveel is Linda de Mol in de eerste lijnweek afgevallen

De serie Vechtershart met Waldemar Torenstra werd bekroond als beste televisieserie, terwijl De Zaak Menten de prijs voor beste korte serie mee naar huis mocht nemen.

Het populaire Dance Dance Dance ontving de prijs voor het beste showprogramma en de beste documentaireserie was Break Free. Op amusementsgebied was volgens de vakjury Mindf*ck de winnaar. Daarnaast werd het spraakmakende The Amsterdam Project van Beau van Erven Dorens als beste realityserie bekroond met een Tv-Beeld.

Linda en Irene
Elk jaar wordt er traditioneel ook een oeuvreprijs uitgereikt. Deze keer belandde die in handen van alleskunner Linda de Mol. Collega Irene Moors reikte de prestigieuze prijs aan haar uit en grapte in haar speech over het dieet dat Linda momenteel volgt. In haar dankwoord sprak Linda openhartig over de programma’s waarmee ze juist géén succes behaalde. De reden? ‘Daar leer je het meest van!’

Bron: RTL, Privé, ANP

Shoppen is altijd een goed idee