Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Alles is familie: Linda de Mol ontkent niet dat Johnny zijn talkshow aan vader John heeft te danken

Alles is familie: Linda de Mol ontkent niet dat Johnny zijn talkshow aan vader John heeft te danken

Alles is familie: Linda de Mol ontkent niet dat Johnny zijn talkshow aan vader John heeft te danken

Begin september startte Johnny de Mol met zijn nieuwe talkshow HLF8. In een studio in Amsterdam Oost praat hij dagelijks mensen bij over actualiteiten van de dag of week en schuiven deskundigen aan tafel om hun verhaal te doen. Ook heeft hij elke uitzending weer een wingman. 

HLF8

De Mol begon zijn eigen show HLF8 zonder enige ervaring, er is dan ook veel kritiek op de show. Volgens velen zou hij zijn nieuwe talkshow te danken hebben aan zijn vader John de Mol. De presentator zou de talkshow alleen maar hebben gekregen, omdat hij de zoon van de grote tv-baas is. In de VARAgids geeft tante Linda de Mol antwoordt op deze ‘geruchten’. De talkshow HLF8 wordt al een aantal maanden uitgezonden. Echter kan Johnny de kijkers niet boeien en blijken de kijkcijfers beroerd.

Reactie op kritiek

Linda de Mol geeft meer duidelijkheid over de ‘geruchten’ en geeft in de VARAgids antwoord op de vraag: ‘Wat denk je wanneer recensenten opschrijven dat hij HLF8 alleen mag doen vanwege zijn vader?’. “Tot op zekere hoogte is dat bij ons waar. Ik heb daar destijds ook mee moeten dealen toen ik begon: ja dat heeft ze via haar broer. Zo letterlijk is het niet gegaan, maar zonder John had ik niet eens geweten dat er een auditie van Sky Channel zou zijn. Zo bezien is dat dus een punt. Maar wat moet ik er verder van zeggen”, aldus de presentatrice. Uit haar antwoord is te op te maken dat ze alle kritiek niet ontkent.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial)

Lees ook
Linda de Mol zoende Peter Paul Muller nog vaker dan haar eigen man

Anouk

Eerder werd al bekend dat de talkshow van Johnny niet alleen impact heeft op zijn leven, maar ook op dat van zijn gezin. Door zijn talkshow is Johnny veel van huis. En dat is een groot verschil met een half jaar geleden, toen hij veel thuis zat vanwege corona. “Het ging echt van bijna 24 uur thuis tijdens corona, naar nu wel heel veel weg”, zegt de Mol tegen Shownieuws. In de ochtenden is hij vrij, maar in de middag moet hij naar Amsterdam om zijn show voor te bereiden en uiteindelijk te presenteren. Johnny heeft samen met zijn vrouw Anouk, naast zijn stiefdochter, twee zoontjes, Johnny jr. en Fender. De lange dagen van huis vallen Anouk dan ook zwaar. “Dan zagen ze me om half acht op tv en merkte je dat ze me heel erg misten. Voor Anouk is het ook best wel pittig: zij neemt het avondeten én het naar bed brengen van de kinderen op zich”, aldus Johnny.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress