Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Linda de Mol enthousiast over wietolie: ‘Hele week napret gehad van die ene avond’

Linda de Mol enthousiast over wietolie: ‘Hele week napret gehad van die ene avond’

Linda de Mol enthousiast over wietolie: ‘Hele week napret gehad van die ene avond’

De kinderen van Linda de Mol (57) zijn al een tijdje uit huis. De presentatrice kan dus weer alles doen en laten wat ze wil. Linda is niet zo van de de drugs, maar voor wietolie maakte ze een uitzondering. Ze besloot vorig jaar rond de kerst eens wat nieuws uit te proberen. Samen met een paar vrienden experimenteerde ze met een paar druppels wietolie.

Linda de Mol probeert wietolie

Linda de Mol is niet echt een feestbeest, zeker niet sinds ze kinderen heeft. Een keertje goed losgaan, doet de presentatrice zelden. “Nu ze het huis uit zijn en ik in het weekend niet meer de wekker hoef te zetten, kan het weer. Maar het komt er nog bar weinig van”, vertelt Linda in de editorial van de nieuwste LINDA.

Vorig jaar kerst besloot ze de stoute schoenen aan te trekken en drugs te proberen. “Toen kwamen er vrienden van ons eten en logeren. En zij had van de buurman een flesje wietdruppels gekregen. Zelf gemaakt, heel puur spul.” Iedereen kreeg een druppeltje wietolie en Linda begon al snel te merken dat ze high werd. “Ik weet nog dat mijn nieuwe waterkan in de vorm van een vis een gek blubgeluid maakte bij het inschenken en dat dat gekke blubgeluid ons zeker een uur zo hard heeft laten lachen, dat ik de volgende dag pijn in mijn ribben had.”

Lees ook
Linda de Mol vindt kritiek op dochter Noa heftig: ‘Dat is best pittig voor een meisje van 21’

Bijzondere avond

Linda kan zich nog maar een paar dingen herinneren van deze bijzondere avond. “We hadden waanzinnig goeie gesprekken, geloof ik, hebben nog een film gekeken waar ik me nul van herinner en de vreetkick bevredigden we met een enorm stuk oude kaas met mosterd en daarna een hele citroentaart met een fles limoncello”, schrijft ze.

De avond was zeker een succes. “Heb de hele week napret gehad van die ene avond. Waarmee ik maar wil zeggen: een keer een avond losgaan kan op een bepaalde manier ook goed voor je zijn.” Voor de presentatrice was het duidelijk voor herhaling vatbaar.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress