Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Linda de Mol over coronabesmetting: ‘Ik kon echt niet op mijn benen staan’

Linda de Mol over coronabesmetting: ‘Ik kon echt niet op mijn benen staan’

Linda de Mol over coronabesmetting: ‘Ik kon echt niet op mijn benen staan’

Ook Linda de Mol (56) heeft ervaren hóe ziek je kunt worden door het coronavirus. De presentatrice denkt dat ze het virus begint dit jaar heeft gehad. En dat was volgens Linda absoluut geen pretje, zo vertelt ze in de Coen en Sander Show. 

Coronavirus

De presentatrice vermoedt dat ze het coronavirus eind januari heeft opgelopen, aangezien bij haar in het voorjaar antistoffen werden gevonden. Ze bleef zich dan ook lang moe voelen, zoals vaak het geval is bij mensen die besmet raken met corona. Voor Linda zat er soms dan ook niks anders op dan haar werkzaamheden te cancellen. “Ik heb opnames moeten afzeggen, wat ik nog nooit van mijn leven gedaan heb. Ik kon echt niet op mijn benen staan, en benauwd, geen reuk en geen smaak en hoge koorts…”

Geen normale griep

Hoewel Linda zich destijds nog niet kon laten testen, er was toen immers nog geen sprake van een pandemie in ons land, is ze ervan overtuigd dat ze besmet met het coronavirus is geraakt. “Ik heb het gehad en al heel vroeg. Best heel erg. Het was alleen al voordat bekend was dat het in Nederland speelde. Ik dacht dat het een normale griep was, maar die was wel heel heavy.” Gelukkig is Linda er weer helemaal bovenop gekomen en heeft ze haar werkzaamheden weer opgepakt.

Lees ook 
Angela de Jong haalt flink uit naar Linda de Mol: ‘Verliest in hoog tempo haar glans’

Intelligente lockdown

Maar ondanks dat het bij Linda allemaal is goedgekomen, houdt het coronavirus ons land nog steeds in zijn greep. Zo werden er afgelopen week nieuwe maatregelen bekend gemaakt en zitten we momenteel opnieuw in een intelligente lockdown. Zo is de horeca voor minimaal twee weken weer gesloten, is sporten in teamverband boven de 18 jaar oud verboden en wordt er hard gewerkt om het dragen van een mondkapje verplicht te maken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress