Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lily-Rose Depp reageert via Instagram op de beschuldigingen tegen haar vader

Lily-Rose Depp reageert via Instagram op de beschuldigingen tegen haar vader

Lily-Rose Depp reageert via Instagram op de beschuldigingen tegen haar vader

Johnny Depp en Amber Heard gaan scheiden en de reden waarom schokte ons allemaal: Amber beschuldigt hem namelijk van huiselijk geweld. Nu heeft zijn dochter Lily-Rose Depp op de beschuldigingen gereageerd. 

Lily-Rose, de dochter van Johnny Depp uit een eerder huwelijk, reageerde nu via Instagram op het nieuws, ze poste deze aandoenlijke foto met de tekst: “Mijn vader is de liefste en meest liefhebbende man die ik ken, hij is voor mij en mijn broertje altijd een geweldige vader geweest en iedereen die hem kent zou hetzelfde zeggen ❤️”

Een foto die is geplaatst door Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) op

Contactverbod

Amber Heard liet aan de rechtbank foto´s zien om het vermoedelijke geweld aan te tonen. De rechter vaardigde daarop een tijdelijk contactverbod uit dat bepaalt dat Depp ten allen tijde 50 tot 100 meter uit de buurt van zijn vrouw moet blijven. Op Heards aanvraag om Johnny te verplichten tot een jaar lessen in woedebeheersing ging de rechter echter niet in.

Ex-vrouwen van Johnny Depp

Lori Anne Allison en Vanessa Paradis, die allebei eerder met Johnny Depp getrouwd waren zeggen dat hij hun tijdens hun huwelijk nooit fysiek heeft aangevallen. Ze benadrukken zijn zachte en liefdevolle karakter.

Bron: hln.be

Lees ook:

Shocking: Johnny Depp beschuldigd van huiselijk geweld?!

Amber Heard wil scheiden van Johnny Depp

Gezinsuitbreiding voor de Beckhams?