Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lily-Rose Depp maakt haar debuut op de catwalk

Lily-Rose Depp maakt haar debuut op de catwalk

Lily-Rose Depp maakt haar debuut op de catwalk

De 17-jarige dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis timmert al langer aan de weg als model, maar gister mocht ze dan haar eindelijk haar beste beentje voor zetten op de catwalk van Chanel.

Het was niet zomaar een show van Chanel, maar de zogenaamde Métier’s d’Art. Tijdens dit jaarlijkse evenement – dit jaar was de 13e editie – gaat het niet om het tonen van een nieuwe collectie, maar om het eren en vieren van het het vakmanschap. Er gaat bijvoorbeeld specifiek aandacht uit naar het fijne borduurwerk, het subtiele kant en de zilveren knoopjes die op de stukken van Chanel zijn terug te vinden.

Rits Parijs

De Métiers d’Art kiest Chanel elk jaar een andere locatie – vorig jaar was het Rome en het jaar daarvoor Salzburg. Dit jaar bleef Chanel dichtbij haar roots in Parijs, waar de show werd gehouden in het pas gerenoveerde Ritz Hotel.

Lily-Rose volgt de voetsporen van haar moeder, die jarenlang één van de muzes van het merk was. Eerder van Lily-Rose al te zien in make-up en parfum campagnes van Chanel.

Het piepkleine model (Lily-Rose is slechts 1 meter 60) bevond zich overigens in goed gezelschap; niemand minder dan Cara Delevigne, Sofia Ritchie en Pharell Williams liepen met haar mee

@CaraDelevingne #ParisCosmopolite #ChanelMetiersdArt

A photo posted by CHANEL (@chanelofficial) on

@Pharrell #ParisCosmopolite #ChanelMetiersdArt

A photo posted by CHANEL (@chanelofficial) on

Lees ook:

Bron: Grazia UK, Vogue

Shoppen is altijd een goed idee