Je bent hier: Home > Celebs > Relatie SP-partijleider Lilian Marijnissen en Bart Nolles verloopt stormachtig: ‘Ze wonen niet meer samen’

Relatie SP-partijleider Lilian Marijnissen en Bart Nolles verloopt stormachtig: ‘Ze wonen niet meer samen’

Celebs
Relatie SP-partijleider Lilian Marijnissen en Bart Nolles verloopt stormachtig: ‘Ze wonen niet meer samen’

Een jaar geleden bevestigden SP-partijleider Lilian Marijnissen (34) en RTL-presentator Bart Nolles (38) het heel gezellig met elkaar te hebben. Een paar maanden later bleken de twee samen te gaan wonen, maar aan dat sprookje is inmiddels een einde gekomen.

De relatie van Lilian en Bart verloopt stormachtig, zo schrijft Story. Buiten het zicht van de camera’s liet Nolles vorig jaar aan Jan Slagter (66) weten bij de politica in te trekken in haar woning in Oss, maar inmiddels heeft hij zijn spullen weer gepakt.

Bart woont niet meer bij Lilian

Een bron vertelt aan het entertainmentblad dat Bart de woning van Lilian heeft verlaten. “Ze wonen niet meer samen”, aldus de insider. Van een relatiebreuk is echter geen sprake. “Nee, Bart is van Oss verhuisd naar Rhoon, in de buurt van Rotterdam. Bart is naast zijn RTL-werkzaamheden ook actief als verslaggever voor RTV Rijnmond, waardoor hij in zijn nieuwe woning op doordeweekse dagen dichter bij zijn werk én Lilian woont. Het gaat heel goed tussen Bart en Lilian, ze zijn nog steeds erg verliefd.”

Lees ook
‘SP-partijleider Lilian Marijnissen en vriend Bart Nolles klaar voor volgende stap in relatie’

Feyenoord

Lilian en Bart leerden elkaar kennen in het Rotterdamse voetbalstadion de Kuip. “We hebben elkaar inderdaad leren kennen door Feyenoord. Ik ben daar vaak aan het werk en Lilian is een echte Feyenoord-supporter”, vertelde Nolles ruim een jaar geleden. “Van het een kwam het ander en we hebben een paar keer afgesproken.” Een paar maanden later maakten de twee wereldkundig een stel te zijn. “We wilden elkaar eerst in alle rust leren kennen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Lilian Marijnissen (@marijnissenlilian) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee