Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Lil’ Kleine wil volwassener imago

ZIEN: Lil’ Kleine wil volwassener imago

ZIEN: Lil’ Kleine wil volwassener imago

Rapper Lil’ Kleine was gisteravond te gast bij talkshow RTL Late Night, en daar deed hij een verrassende uitspraak. De 22-jarige rapper deed uit de doeken van zijn bad boy imago af wil komen, en zich volwassener wil gaan opstellen. Dit zei hij naar aanleiding van een documentaire die Linda Hakeboom over hem maakte.

Voorbeeldfunctie
Aan tafel bij presentator Humberto Tan vertelde de rapper, die in het echt Jorik Scholten heet, dat hij geen moeite heeft met zijn huidige imago, maar dat hij zich wel volwassener kan en wil gaan gedragen. “Ik wil mezelf wel anders opstellen om mezelf te verbeteren”, zei hij. “Ik ben mezelf er meer van bewust dat ik ook zonder dat ik het wil een voorbeeldfunctie heb.”

Linda’s mannen
De betreffende documentaire is gemaakt door Linda Hakeboom voor haar programma Linda’s Mannen. Hiervoor maakte ze eerder al een documentaire over zangers Jett Rebel en Songfestival-kandidaat Douwe Bob. Voor deze documentaire portretteerde ze rapper naast Lil Kleine ook nog danser Timor Steffens, voetballer Ricardo Kishna en Youtuber Giel de Winter.

Bierdouche
Lil’ Kleine is de afgelopen tijd veel negatief in het nieuws geweest en het lijkt eerder regel dan uitzondering te zijn dat de rapper getrakteerd wordt op een bierdouche. In de documentaire komen er dan ook veel spraakmakende momenten voorbij. Heb je de uitzending van RTL Late Night gemist? Niet getreurd, want hieronder kun je het interview met Lil’ Kleine bekijken.

Vanavond is de documentaire te bekijken op BNN om 22.10 uur!

Bron: RTL

Lees ook: