Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lil’ Kleine wil nog steeds trouwen met Jaimie: ‘Het gaat gewoon door’

Lil’ Kleine wil nog steeds trouwen met Jaimie: ‘Het gaat gewoon door’

Lil’ Kleine wil nog steeds trouwen met Jaimie: ‘Het gaat gewoon door’

Je bent fan van ze of je bent het niet, maar Lil’ Kleine is nog steeds verloofd met Jaimie Vaes. Er is de afgelopen tijd veel gebeurd tussen die twee. Dat was wel te merken in de media. Toch wil hij nog steeds trouwen met Jaimie, zo vertelde hij bij radiozender 100% NL.

Trouwen

“Trouwen, is dat iets voor jou Jorik?”, vroeg radio-dj Barry Paf. Waarop Jorik vertelde dat hij er nog steeds positief naar kijkt en zegt zelfs dat de bruiloft gewoon doorgaat. Lil’ Kleine was eigenlijk samen met Tino Martin op de radio, om hun nieuwe single ‘Gabber’ te promoten. Toch was de radio-dj erg nieuwsgierig naar zijn liefdesleven en kwam maar door met de vragen. “Heb je een idee? Met wie en waar?” Daar hoefde de rapper niet lang over na te denken. “Ik ga nog steeds met mijn verloofde Jaimie trouwen.” Dat vindt hij toch handig voor zijn zoontje.

Uitstellen huwelijk

Iedereen dacht dat het niet door zou gaan, na het grote incident in Ibiza. Toch heeft het uitstellen van hun huwelijk daar niks mee te maken. Hij vertelt dat het puur is uitgesteld vanwege corona. Als het aan Jorik ligt, gaat het grote feest gewoon door. Zijn de twee tortelduifjes dan toch weer samen?

Lees ook
Jaimie Vaes over trouwplannen met Lil Kleine: ‘Het kan nu alle kanten op’

Deal

Toen Barry klaar was met het stellen van vragen, bood Tino hem aan om voor zijn bruiloft op te treden. “Ik wilde jou vragen, nadat ik gratis kom zingen in Ziggo Dome, of jij dan gratis komt zingen op mijn bruiloft”, zei Kleine erachteraan. Dat vonden de twee een erg goeie deal. Of Jaimie het daarmee eens is? Dat zullen we vanzelf wel tegenkomen op de media.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Linda | beeld: BrunoPress