Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lil Kleine laat weten dat het goed gaat met Jaimie en hun zoon

Lil Kleine laat weten dat het goed gaat met Jaimie en hun zoon

Lil Kleine laat weten dat het goed gaat met Jaimie en hun zoon

Jorik Scholten (alias Lil Kleine) en zijn ex-verloofde Jaimie Vaes zitten na het incident op Ibiza nog steeds middenin een break. Lil kleine was te gast bij een uitzending van Radio 538 waar hij ondanks die break liet weten dat het goed gaat met zijn vrouw en zoon.

Werken aan relatie

Afgelopen zomer vond een geweldsincident tussen Jorik Scholten (26) en Jaimie Vaes (32) plaats op Ibiza. Voor Jaimie was de maat vol. Zij heeft na het incident voor zichzelf gekozen en woont sindsdien zonder Jorik op Ibiza met hun zoontje. In haar serie ‘Jaimie in the vaes lane’ was Jaimie erg open over haar gevoel. Ze liet laatst weten dat het goed met haar gaat en dat ze samen hard aan het werken zijn aan hun relatie.  Zelf vertelt ze: “Op het moment zijn Jorik en ik on a break. Hij heeft een plekje in Amsterdam. Voor zover ik voor hem kan spreken, werkt hij er hard aan een betere versie van zichzelf te worden. Ik woon met Lío op Ibiza. Er moest natuurlijk iets wezenlijk veranderen tussen Jorik en mij, en zo’n transitie gaat in vlagen.”

 

Lees ook
Jaimie Vaes reageert op gezamenlijk statement na vermeende mishandeling van Lil Kleine

Radio 538

Dat de twee weer goed contact hebben blijkt ook uit het interview met Radio 538. Op de vraag hoe het met hem gaat, reageert hij: “Goed en gelukkig, alles gaat goed met die kleine en met mijn vrouw gaat ook alles goed.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Linda | Beeld: Brunopress