Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuw leven voor Jaimie Vaes? ‘Verloofde Lil Kleine verhuist naar het buitenland mét zoontje Lío’

Nieuw leven voor Jaimie Vaes? ‘Verloofde Lil Kleine verhuist naar het buitenland mét zoontje Lío’

Nieuw leven voor Jaimie Vaes? ‘Verloofde Lil Kleine verhuist naar het buitenland mét zoontje Lío’

Een paar weken geleden kwam er schokkend nieuws binnen vanaf Ibiza. Lil Kleine (26) werd in de boeien geslagen op het party-eiland, op verdenking van mishandeling van zijn verloofde. Nadat de rapper en Jaimie Vaes (31) een gezamenlijke video-oproep deden na het heftige incident en alle ophef, leek de storm weer even te zijn gaan liggen. Volgens hen zou er namelijk niets waar zijn van alle ‘geruchten’. Of dat klopt, valt nu opnieuw te betwijfelen. Het stel zou namelijk niet meer onder één dak gaan wonen.

‘Jaimie Vaes vertrekt naar Ibiza’

Als we de laatste geruchten mogen geloven, pakt Jaimie haar spullen om in het buitenland te gaan wonen. Insiders hebben aan Privé onthuld dat de verloofde van Jorik – zoals de rapper in het echt heet – een appartement heeft gevonden bij Ibiza-Stad. Hier zou ze samen met hun zoontje Lío willen gaan wonen, maar zónder Lil Kleine.

Nieuw leven

Of Jorik wel een sleutel van de woning krijgt, is volgens het entertainmentblad nog maar de vraag. Daarnaast zou Jaimie voor een langere tijd op het Spaanse eiland willen verblijven. Haar vrienden zouden zelfs spreken van ‘een nieuw leven’ voor de brunette.

Ooggetuige

Eind mei werd Lil Kleine in de boeien geslagen op Ibiza, op verdenking van het mishandelen van zijn verloofde Jaimie. “Hoewel we een grote mond hadden verwacht omdat hij eerder heel luidruchtig en onbeschoft was, zei hij nu niks en stond hij te trillen op zijn benen”, vertelde een ooggetuige in detail over de heftige avond. “Voor ze hem zijn handboeien omdeden, vroeg hij of hij vrij zou mogen als Jaimie haar aanklacht in zou trekken. Toch namen ze hem mee, omdat geweld tegen vrouwen erg serieus wordt genomen in Spanje. Later werd in hun kamer veel gebroken glas en bloed gevonden.”

Lees ook
Jaimie Vaes en Lil’ Kleine doen samen oproep na vermeende Ibiza-rel: ‘Dit moet gewoon stoppen’

Relatie

Jaimie en Jorik kennen elkaar inmiddels al zo’n twaalf jaar en vormen sinds vijf jaar een stel. In 2018 ging de rapper voor zijn vriendin op z’n knieën, het jaar daarop werd hun zoontje Lío geboren. Hun huwelijk is vanwege het coronavirus al meer dan een jaar uitgesteld. In 2020 gingen er al eens geruchten rond over een relatiebreuk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?????? ?????? ???? (@jaimievaes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?????? ?????? ???? (@jaimievaes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)

Bron: Shownieuws.nl | Beeld: Brunopress, Instagram