Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lil’ Kleine en Monica Geuze uit elkaar

Lil’ Kleine en Monica Geuze uit elkaar

Lil’ Kleine en Monica Geuze uit elkaar

De twee waren al langer niet meer samen gespot en in haar vlog van gisteren heeft Monica Geuze dan nu toch bevestigd: zij en rapper Jorik Scholten zijn uit elkaar.

Het stel zou al langer niet meer samen zijn. “Ik moet nog even wat vertellen,” zegt de vlogster hakkelend aan het einde van haar video. “Toch moeilijker dan ik dacht.” Monica is zichtbaar aangeslagen als het hoge woord er uit komt: “Jorik en ik zijn uit elkaar, nu al een tijdje.”

In tegenstelling tot de rest van haar leven, bleef Monica over haar relatiestatus altijd vrij gesloten. Ze zegt absoluut geen “vuile was buiten te willen hangen”, maar slechts wil mededelen wat haar relatiestatus is. Het stel zou als vrienden uit elkaar zijn gegaan.

Keerzijde

“Ik vertel het nu maar zodat het uit de wereld is. Hoe meer onduidelijkheid er is, hoe meer vragen je krijgt en hoe meer je eraan herinnerd wordt. Dat is de keerzijde van alles delen op social media, denk ik,” besluit de 21-jarige vlogster.

Het is overigens niet de eerste keer dat Monica en Lil’ Kleine uit elkaar zijn, in juni dit jaar was er ook sprake van een kortstondige breuk. De rapper schold zijn ex-vriendin toen lelijk uit tijdens één van zijn optredens.

Bekijk Monica’s vlog hier:

 

Lees ook:

Bron: Algemeen Dagblad, LINDANieuws, YouTube