Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Volgers laaiend om brutale Lil’ Kleine en ‘zeer ongepast gedrag’: ‘Jij bent die vaccinatie niet waard’

Volgers laaiend om brutale Lil’ Kleine en ‘zeer ongepast gedrag’: ‘Jij bent die vaccinatie niet waard’

Celebs
Volgers laaiend om brutale Lil’ Kleine en ‘zeer ongepast gedrag’: ‘Jij bent die vaccinatie niet waard’

Lil’ Kleine maakt er bijna een gewoonte van om tijdens lockdowns in Nederland ongegeneerd los te gaan in luxe oord Dubai. Dat gebeurde al in het voorjaar van 2020, tot grote frustratie van mensen in Nederland, en de geschiedenis lijkt zich nu te herhalen. Hij en zijn verloofde vieren wederom vakantie in Dubai en de rapper lijkt zich weinig aan te trekken van de coronamaatregelen. Sterker nog, hij lijkt behoorlijk de draak te steken met de ernstige situatie.

Lil’ Kleine aan het feesten

Op Instagram is te zien is hoe Jorik – de echte naam van Lil’ Kleine – feestend een zaal binnenkomt met een fles champagne. Hierbij wordt duidelijk géén afstand gehouden, al draagt een enkeling wel een spatscherm. “Wanneer je hoort dat de vaccinaties binnen zijn 💉😂🍾”, schrijft hij dan ook spottend bij de post. In zijn Stories deelt hij nog meer beelden van de feestvreugde.

Kritiek

Goede vriendin Estelle Cruijff, die óók tijd met Jorik en Jaimie doorbracht in het land, vindt het allemaal wel grappig. Met een huilen-van-het-lachen-emoji reageert zij op de post, net als (helaas) veel andere volgers. Maar er zijn ook opvallend veel reacties van volgers die het vooral behoorlijk asociaal wat Lil’ Kleine doet. “Zo te zien is alles een groot grap voor je”, is te lezen. De rapper doet er nog een schepje bovenop door daarop te reageren: “Alles”, schrijft hij. Een ander merkt op: “Als je je je zo gedraagt, vind ik dat je die vaccinatie niet waard bent.” Die laatste reactie staat overigens niet op zichzelf. De rapper wordt verder “misselijkmakend” en “kansloos” genoemd.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Kleine de draak steekt met de maatregelen. “Vanavond zeven uur lockdown in Nederland, hè? Wat fijn dat wij in Dubai zitten”, lachte de rapper in december in zijn Instagram Stories. Zijn uitspraak schoot ook toen bij veel mensen in het verkeerde keelgat. “Laat hem lekker daar blijven, wat een omhoog gevallen vervelend kereltje is dat”, reageerde iemand op Twitter.

Lees ook
Verbaasde kijkers ‘Vier Handen Op Eén Buik’ raken niet uitgepraat over dromenvanger van navelstreng

Eerdere ophef

Afgelopen voorjaar gebeurde datzelfde. Op Instagram was te zien dat Kleine en Jaimie massages kregen, rondreden in een peperdure Rolls Royce waar tassen met geshopte items ingeladen werden door personeel, zonnebaadden aan het zwembad en feestelijk dineerden in luxe restaurants. Meer voorzorgsmaatregelen dan een Instagram-filter van virtuele Gucci- en Louis Vuitton-mondkapjes leek het stel niet te nemen tegen besmetting en verspreiding van het virus. Ondertussen zat Nederland achter slot en grendel te wachten op een lichtpuntje. Naar eigen zeggen moesten ze zich daar wel degelijk aan strenge regels houden en was het echt niet zo’n feest als het leek…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)

Bron: STORY | beeld: Peter Smulders

Shoppen is altijd een goed idee