Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Na Ibiza-drama volgende rel voor Lil Kleine: rapper ‘belazerde’ tientallen betalende cursisten

Na Ibiza-drama volgende rel voor Lil Kleine: rapper ‘belazerde’ tientallen betalende cursisten

Na Ibiza-drama volgende rel voor Lil Kleine: rapper ‘belazerde’ tientallen betalende cursisten

Lil Kleine hield zich redelijk op de vlakte sinds het drama op het Spaanse eiland Ibiza afgelopen mei, waar hij zijn verloofde Jaimie Vaes mishandeld zou hebben. Nu is de rapper echter opnieuw negatief in de publiciteit. Tientallen betalende fans die zich inschreven voor een cursus aan de Street Academy, een online instituut waar de rapper zich aan verbonden heeft, eisen hun geld terug.

Lil Kleine’s Street Academy

Zeker zeventien mensen die zich hebben ingeschreven voor de Street Academy eisen hun geld terug. Ze voelen zich belazerd, omdat de dure opleiding niets voorstelt. Dat schrijft Quote op basis van een brief die naar de academy is gestuurd.

Totale deceptie

Volgens de groep zijn de ‘colleges’ gewoon filmpjes en interviews op internet, gaan aangekondigde events niet door, wordt er nauwelijks gecommuniceerd en is ook van de overige beloftes weinig terechtgekomen. De cursisten willen begin juli hun geld terug hebben anders stappen ze naar de rechter.

Flinke bedragen

Quote schreef in maart al over de gang van zaken binnen Street University nadat een journalist undercover deelnam aan de opleiding. Voor 500 euro zouden cursisten wekelijks college krijgen en begeleid worden door invloedrijke mensen, onder wie Lil Kleine. Wie nog eens 1500 euro zou betalen kreeg een persoonlijk gesprek met de rapper. De journalist merkte toen al op dat het geld slecht besteed was.

Meester Lil Kleine

Lil Kleine werd vorige zomer groots aangekondigd als “hoofddocent” van de Street Academy. Hij zou onder meer zijn kennis op het gebied van muziek, mindset en ondernemen delen. Het management van Lil Kleine en de organisatie van Street Academy waren zondag niet direct bereikbaar voor commentaar.

Lees ook
Bruiloft Jaimie Vaes en Lil Kleine definitief afgeblazen? ‘Ze is behoorlijk aan het denken gezet’

Reactie

Zondagavond laat volgde er wel een reactie van het opleidingsinstituut. “Helaas hebben ook wij het nieuws ontvangen dat er ontevreden cursisten zijn van de opleiding. Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen met alle cursisten en onderzoek doen naar de klachten. Wij nemen dit zeer serieus en streven er altijd naar om de beste kwaliteit te leveren. Zodra wij meer weten brengen wij dit uiteraard naar buiten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)

Bron: ANP, Shownieuws | Beeld: Peter Smulders