Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Lil’ Kleine aangehouden na ruzie in vliegtuig’

‘Lil’ Kleine aangehouden na ruzie in vliegtuig’

‘Lil’ Kleine aangehouden na ruzie in vliegtuig’

Rapper Lil’ Kleine zou zondagavond tijdens een vlucht van Kopenhagen naar Amsterdam zijn aangehouden. Dat meldt de Telegraaf. Volgens verschillende anonieme bronnen zou de rapper het vliegtuigpersoneel hebben aangevallen.

Een woordvoerster van Scandinavian Airlines heeft bevestigd dat er een incident heeft plaatstgevonden, waarbij iemand ‘fysiek is geweest’ naar het cabinepersoneel. Deze persoon is vervolgens direct bij landing opgepakt door de Nederlandse politie. ‘We hebben nog niet besloten of we aangifte gaan doen tegen deze persoon,’ aldus de woordvoerster.

Gespuugd

Lil’ Kleine en zijn manager waren op weg terug naar Amsterdam na een optreden in de Deense stad Arhaus. Volgens een bemanningslid van de vlucht waren de rapper en zijn manager boos omdat andere passagiers hun bagage in de vakken boven hun hoofd hadden gelegd. Dit leidde tot ruzie, waarna het cabinepersoneel te boel probeerde te sussen. De hiphop-artiest zou vervolgens een gezagvoerder bij de keel hebben gegrepen en een stewardess in haar gezicht hebben gespuugd.

Lil’ Kleine en zijn manager hebben nog niet gereageerd.

Lees ook:

Bron: De Telegraaf