Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lieke van Lexmond heeft spijt als haren op haar hoofd: ‘Ik had dat programma nooit moeten doen’

Lieke van Lexmond heeft spijt als haren op haar hoofd: ‘Ik had dat programma nooit moeten doen’

Lieke van Lexmond heeft spijt als haren op haar hoofd: ‘Ik had dat programma nooit moeten doen’

Lieke van Lexmond heeft een behoorlijke rits programma’s op haar naam staan, waaronder kijkcijferknallers ‘Idols’, ‘Lelijke Eendjes’, ‘Ons huis vol spullen’ en ‘The Voice Senior’. Maar niet elke show is er één om trots op te zijn. In een interview met 100%NL Magazine zegt ze van één van haar programma’s enorme spijt te hebben.

Bloot op de buis

In de show Undress for Love werden eind 2018 steeds drie mannen en drie vrouwen naakt tegenover elkaar in een soort pashokjes geplaatst. In eerste instantie zagen ze alleen elkaars lichaam en leerden de kandidaten elkaar beter kennen door vragen die Lieke hen stelde. Uiteindelijk worden ook de gezichten onthuld en mogen de kandidaten elkaar vragen stellen, voordat ze kiezen met met welke deelnemer ze graag een match zouden vormen.

‘Het paste niet bij mij’

Kijkers waren meedogenloos over de grootste mismatch van allemaal: Lieke en het programma. Nu geeft ze toe het daar mee eens te zijn. “Ik had Undressed for Love nooit moeten doen. Het paste niet bij mij”, aldus de 38-jarige presentatrice, die de klus blijkbaar zo verdrongen heeft dat ze zelfs de naam van het format niet meer goed onthouden heeft.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lees ook
Kijkers vallen over outfit Lieke van Lexmond in ‘De Battle’: ‘Wie is haar stylist’?

‘Ik was zó bang’

“Een jaar of twee geleden, net voor dat gedoe met die schildklier. Toen ik daar op die operatietafel lag, dacht ik: dat gaan we nooit meer doen.” Daarmee verwijst Lieke naar de operatie die ze in 2018 onderging aan haar schildklier omdat er een verdachte knobbel zat. “Dagenlang hebben we in spanning gezeten of het kanker zou zijn. Ik was zó bang… Ik keek naar mijn kindjes en wist ineens niet meer of ik hen wel zou zien opgroeien. Wat als het kwaadaardig zou zijn? Mijn wereld stond echt op zijn kop”, vertelde ze daar begin 2019 over. Het knobbeltje bleek gelukkig goedaardig. Lieke: “Ik ben door het oog van de naald gekropen“.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP |Beeld: ANP