Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Krijgt Lieke van Lexmond tv-comeback met ‘het kosmisch weerbericht’?: ‘Het is een droom van mij’

Krijgt Lieke van Lexmond tv-comeback met ‘het kosmisch weerbericht’?: ‘Het is een droom van mij’

Krijgt Lieke van Lexmond tv-comeback met ‘het kosmisch weerbericht’?: ‘Het is een droom van mij’

Lieke van Lexmond (39) is tegenwoordig minder op tv dan vroeger. Maar dat betekent niet dat ze stilzit. Samen met haar zus Jetteke van Lexmond (42) werken ze hard aan hun bedrijf ‘Moonsisters’. Toch zou Lieke deze twee werelden best willen combineren: “Dat is een grote droom van mij.”

Spiritueel programma

Lieke van Lexmond werd geïnterviewd door RTL Boulevard en daarin vertelt ze over haar dromen en wensen bij RTL: “Ik weet dat RTL ook altijd vraagt naar je eigen interesses en of dat bij een programma zou passen. Ik zou het bijvoorbeeld heel mooi vinden als er een kosmisch weerbericht, wat wij al brengen op ons platform, ook op de landelijke televisie komt.”

Lieke van Lexmond: kosmisch weerbericht op tv

Als je nu denkt: wat is dat dan? Een kosmisch weerbericht? Het is eigenlijk niets anders dan hoe de sterren en planeten staan en hoe zich dat weerhoudt tot ons. Iets waar de Moonsisters natuurlijk wel raad mee weten. Ze maakten eerder al een Mooncalender die licht werpt op gunstige momenten die de maan biedt. “De Moonsisters is iets waar mijn hart aan zit en daar werk ik iedere dag aan”, zegt ze in het interview met RTL Boulevard. “Dus dat je me niet op tv zit, betekent niet dat ik niets doe.”

Lees ook:
Lieke van Lexmond verrast met nieuwe look: volgers prijzen presentatrice de hemel in

“Spiritualiteit is niet zweverig”

“Ik zou het heel leuk vinden om te laten zien dat spiritualiteit helemaal niet zweverig is”, zegt ze. Waarop de interviewer inhaakt of ze dan niet misschien AstroTV wil maken, maar dat kapt Lieke af: “Nou, dat dus niet”, zegt ze lachend. Maar het is wel een droom om het kosmisch weerbericht op de normale zenders te hebben. “En ik geloof daarin. Spiritualiteit is volgens mij alles behalve zweverig, want het gaat om ‘in je kern komen’. En dat is heel aards, volgens mij.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress