Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Voetbalster Lieke Martens ten huwelijk gevraagd door vriend Benjamin van Leer: ‘A million times yes’

Voetbalster Lieke Martens ten huwelijk gevraagd door vriend Benjamin van Leer: ‘A million times yes’

Voetbalster Lieke Martens ten huwelijk gevraagd door vriend Benjamin van Leer: ‘A million times yes’

Sterspeelster Lieke Martens is ten huwelijk gevraagd door haar vriend Benjamin de Leer. Het koppel is beide heel actief in de voetbalwereld. Lieke speelt vast in het team van Barcelona, maar is ook regelmatig te zien in het Nederlands elftal. Benjamin is tweede doelman bij de club Sparta Rotterdam.  

Verloving

Het koppel maakt de verloving bekend via Instagram. Bij de foto schreef voetbalster Lieke: “A million times yes.” Ook Benjamin deelde de bijzondere gelegenheid op zijn Instagram en schreef daarbij: “Luckely she said yes.” Op het romantische kiekje is te zien dat Benjamin op zijn knieën gaat voor een groot kasteel.

Na een relatie van 7 jaar werd er in maart 2018 bekend dat de relatie tussen Martens en haar ex Kevin over was. Ondanks dat hij met haar mee verhuisde van Zweden naar de club FC Barcelona liep de relatie toch op de klippen. Niet lang daarna in juli 2018 kreeg de brunette een relatie met Benjamin de Leer. De tweede doelman stond toen nog onder contract bij Ajax. Helaas kreeg hij daar niet de kans om op het veld te staan en maakte daarom de keuze om in juli 2020 een overstap naar Sparta Rotterdam te maken.

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens)

Lees ook
Paris Hilton is getrouwd met haar grote liefde en zó zag ze eruit tijdens de bruiloft

Reacties

De teamgenoten van Martens zijn door het dolle heen en reageren massaal op het prachtige nieuws. Jana Fernadez reageert onder post: ‘😍😍😍’, goalkeeper van de Oranjeleeuwinnen Loes Geurts: ‘❤️😍’ en Leila Ouahabi: ‘😍😍😍’. Ook onder de post van Benjamin stromen de felicitaties binnen. Perr Schuurs reageert: ‘😍😍😍’, gevolgd door Jurrien Timber: ‘❤️🙌’ en presentator ESPN Fresia: ‘OMG OMG OMG, wat leuk! Gefeliciteerd! 😍🥳’. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl | Beeld: Brunopress