Je bent hier: Home > Celebs > Davina Michelle is ‘gemaakt om moeder te worden’: dít is haar grote liefde

Davina Michelle is ‘gemaakt om moeder te worden’: dít is haar grote liefde

Celebs
Davina Michelle is ‘gemaakt om moeder te worden’: dít is haar grote liefde

Davina Michelle kennen we natuurlijk allemaal van haar grote hit ‘Duurt te lang’, die ze zong tijdens haar deelname aan ‘Beste Zangers’ in 2018. Sindsdien is ze niet meer weg te slaan uit de hitlijsten. Maar niet alleen op muzikaal gebied heeft de artiest succes. Ook in de liefde gaat het goed met de 24-jarige zangeres.

Moederschap

In de nieuwste editie van Beau Monde doet Davina een aantal uitspraken over haar kinderwens en het moederschap. “Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik gemáákt ben om moeder te worden. Dat voel ik aan alles”, zegt ze. Toch is haar ideaalbeeld over een ouder worden wel veranderd sinds haar bekendheid. “Als ik ze naar school zou brengen, dan is het onderweg: ‘Even stoppen, want iemand wil met mama op de foto.’ Om maar een stom voorbeeld te noemen”, aldus Davina.

Muziekproducer

Maar wie is eigenlijk degene die Davina gelukkig maakt en met wie ze in de (nabije) toekomst kinderen wil? De blondine is samen met Sebastiaan Brouwers. Naast dat ze een relatie hebben, hebben ze op werkgebied ook veel met elkaar te maken. “Hij is muziekproducer”, vertelt Davina aan weekblad Story. “Nadat ik met de auditierondes van Idols al op televisie was geweest zag Sebastiaan, met wie ik toen nog geen relatie had, een liedje van mij dat ik had gedeeld op sociale media. Hij en zijn team hebben me toen uitgenodigd mijn muziek te komen laten horen.”

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sebastiaan Brouwer (@brouwersebastiaan) op

Carrière

Ondanks haar kinderwens laat Davina niet gelijk haar zangcarrière schieten. “Ik focus me eerst op mijn carrière. Als ik later een mooi gezin én stabiele zangcarrière heb, hoef ik geen nieuwe Taylor Swift te worden. Laat mij lekker muziek maken. Verder zien we wel. Ik leef met de dag.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beau Monde/Story | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee