Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lief: Lieke van Lexmond showt kleurrijk geboortekaartje

Lief: Lieke van Lexmond showt kleurrijk geboortekaartje

Celebs
Lief: Lieke van Lexmond showt kleurrijk geboortekaartje

Het jongste zoontje van Lieke van Lexmond is nu zo’n drie weken oud. Na heel wat té lieve en mooie gezinsfoto’s deelt de trotse moeder vandaag het geboortekaartje van de kleine Zef. En dat is een pláátje om te zien…

Lees ook
Lieke van Lexmond openhartig over bevalling tweede kindje

‘Wild card’
Op Instagram plaatste de presentatrice vandaag een foto van het lieve, kleurrijke kaartje, waarop een wit huis getekend is dat wordt omringt door tropisch groen en prachtige wilde dieren. “De geboortekaart van onze lieve Zef. #eenkleinkunstwerkjegeworden #meteengoudenrandje #ZoGewenstLieveling, schrijft Lieke bij de foto.

De geboortekaart van onze lieve Zef. #eenkleinkunstwerkjegeworden #🍀 #meteengoudenrandje #ZoGewenstLieveling (tip: @fleurdesfleurs )

Een bericht gedeeld door Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond) op

Custom made
De kaart is ontworpen door illustrator en graphic designer Fleur des Fleurs, die door Lieke getagd is in het bericht. Dus mocht je helemaal weg zijn van het ontwerp en zelf binnenkort een kaartje nodig hebben…

Wil je niets meer missen van Flair? Neem dan nu een abonnement! Dankzij onze speciale lente-aanbieding scoor je maar liefst 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: ANP.

Shoppen is altijd een goed idee