Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lief! Kleine André is nog lang niet zo gulzig als zijn vader

Lief! Kleine André is nog lang niet zo gulzig als zijn vader

Lief! Kleine André is nog lang niet zo gulzig als zijn vader

Jonge ouders André Hazes Jr. en zijn vriendin Monique Westenberg genieten met volle teugen van hun kleine mannetje, maar hele dagen thuis zitten is er niet bij. Vandaag postte André een foto waarop te zien is hoe André Hazes III de fles krijgt in een gezellig café’tje.

“Bij mij had de fles al leeg geweest 🙂 “, schreef de trotse vader onder de foto.

Bij mij had de fles al leeg geweest😜

A photo posted by Andre Hazes (@andre_hazes_official) on

Het stel is sinds de geboorte van kleine André in de wolken. Zo postte Monique vorige week onderstaande foto, samen met andere trotse mamma Bobbi Eden en pinkte ze eerder nog een traantje weg bij het zien van haar twee mannen.

Onder de foto schrijft ze: Wat zijn wij gelukkig hè@bobbieden ? Na al die maanden nieuwsgierigheid en het samen delen van onze zwangerschapsmomentjes, zijn ze er dan eindelijk! 💙 #andré3 #brandon

 

Mijn hart!!!❤️

A video posted by Andre Hazes (@andre_hazes_official) on

Monique beviel op 25 oktober van André Hazes III. Zijn geboorte werd pas een dag later bekend gemaakt, omdat de bevalling alles behalve vlekkeloos verliep. Eerder vertelde André aan de Telegraaf dat hij verschrikkelijk geschrokken was. “”Ik hoorde maar steeds roepen: code rood, code rood, en… kéizersnede! Ik zag het allemaal voor mijn ogen gebeuren en kon niets doen.” Gelukkig is het allemaal goed gekomen en genieten beide ouders van hun gezonde zoon.

Bekijk ook:

Bron: LINDANieuws, De Telegraaf, Instagram @andre_hazes_official, @moniquenoelle