Je bent hier: Home > Celebs > Lief: Bridget Maasland verrast door André Hazes

Lief: Bridget Maasland verrast door André Hazes

Celebs
Lief: Bridget Maasland verrast door André Hazes

Nu eenmaal bekend is dat André Hazes en Bridget Maasland samen zijn, steekt André zijn liefde voor haar niet langer onder stoelen of banken. De zanger verraste haar namelijk met een gigantisch boeket rode rozen. Dat deelde Bridget op haar Instagram.

“Dit is fijn thuiskomen!” schrijft Bridget onder de romantische foto. Voor de open haard is een groot aantal bloemen te zien voor de presentatrice. De volgers van Bridget reageren enthousiast op haar foto. “Lief!!! Geniet ervan!” schrijft Dotan bijvoorbeeld.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland) on

André vertelde vorige week nog aan Shownieuws ontzettend gek te zijn op de presentatrice. “Ik heb sinds kort contact met Bridget en we hebben het heel leuk. Het is een van de tofste wijven die ik ooit heb ontmoet. We zijn een beetje hetzelfde.”

Pril
Toch houdt hij zich nog een beetje in, want de liefde is nog érg pril. “Het is eigenlijk nog helemaal niks. Ik heb gisteravond pas voor het eerst echt met haar gegeten! Dus we zijn echt aan het onderzoeken van: wat is het nou precies? Het is in zo’n stroomversnelling gegaan, maar we zijn al zowat getrouwd, volgens sommige mensen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee