Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De geruchten blijken tóch te kloppen: Liam Payne en Cheryl Cole bevestigen breuk

De geruchten blijken tóch te kloppen: Liam Payne en Cheryl Cole bevestigen breuk

De geruchten blijken tóch te kloppen: Liam Payne en Cheryl Cole bevestigen breuk

Na een relatie van twee jaar zijn Cheryl Cole (35) en Liam Payne (24) niet meer bij elkaar. Geruchten over een eventuele breuk gingen al enkele maanden en die hebben de twee nu, na meerdere keren ontkennen, bevestigd op Twitter.

Lees ook
Cheryl en Liam Payne reageren op geruchten over mogelijke breuk

‘Moeilijke beslissing’

“Cheryl en ik zijn verdrietig dat we moeten aankondigen dat onze wegen scheiden. Het is een moeilijke beslissing voor ons geweest”, aldus het voormalig One Direction-bandlid in zijn post. Cheryl plaatste een bijna identiek bericht. De muzikanten vragen privacy voor hun vijftien maanden oude zoontje. “Bear betekent alles voor ons”, benadrukken ze.

Geruchten

Liam en Cheryl begonnen in 2016 te daten. In maart van 2017 kondigden ze de geboorte van hun zoon aan. Eerder dit jaar staken geruchten de kop op dat hun relatie in zwaar weer was geraakt, en Liam een affaire had met één van zijn achtergronddanseressen. Cheryl reageerde in maart op die verhalen. “Ik reageer normaal gesproken niet op dit soort stomme artikelen. Maar dit verhaal waar een onschuldige danseres die een verloofde heeft bij wordt betrokken, kan ik niet negeren”, aldus de zangeres, die de publicaties “een wanhopige poging om problemen tussen mij en Liam te veroorzaken” noemde.

Congratulations to all the nominees and winners #Brits ☺❤

Een bericht gedeeld door Cheryl (@cherylofficial) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte