Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Echte Gooische Moeder’-Leslie Keijzer bevallen van tweede zoontje (met een wel heel mooie naam)

‘Echte Gooische Moeder’-Leslie Keijzer bevallen van tweede zoontje (met een wel heel mooie naam)

‘Echte Gooische Moeder’-Leslie Keijzer bevallen van tweede zoontje (met een wel heel mooie naam)

Leslie Keijzer uit het programma ‘Echte Gooische Moeders’ is voor de tweede keer moeder geworden van een zoontje. In december maakte ze bekend dat zoontje Moises een boertje of zusje erbij kreeg en eind juni was het dan zo ver. Op Instagram maakt Leslie de geboorte van haar zoontje bekend en niet alleen smelt je weg bij een schattige foto van het jochie, ook de naam is adembenemend mooi. 

Leslie Keijzer tweede zoontje

“Ons tweede zoontje en Moises zijn broertje is geboren!”, start Leslie de mooie post waarop het mannetje goed te zien is. Vooral de donkere haartjes van het zoontje vallen op. Leslie maakt ook gelijk de prachtige naam bekend van haar wondertje: “Welkom liefste Manuel Louis Arnée den Hartog?..” Het kindje is op 29 juni ter wereld gekomen. “We zijn helemaal verliefd en heerlijk aan het genieten van ons mooie gezin✨ “, aldus de Gooische moeder.

De tekst gaat verder onder de post.

Felicitaties

Leslie en het gezin krijgen vele felicitaties van collega’s, vrienden en fans. “Gefeliciteerd met jullie prachtige zoon!”, schrijft Liza Sips. Noëlle Somogyi – die net zelf moeder is geworden van een tweeling – feliciteert Leslie met haar zoon en vindt het plaatje enorm lief. Ook Britt Dekker laat een felicitatie achter: Natuurlijk kunnen de andere ‘Echte Gooische Moeders’ ook niet achterblijven. “Wat een knapperd! Zo lief dit”, schrijft Bo Wilkes. Florine Hofstee schrijft: “Wat een droppie zeg.. helemaal jou! Trots op jou!” Pauline Wingelaar laat emoji’s met hartjes ogen en een blauw hartje achter onder de geboortepost.

Tweede kindje

Het nieuws over de tweede zwangerschap van Leslie zat in een aflevering van de vermakelijke Videoland-realityserie ‘Echte Gooische Moeders’, maar ook op Instagram maakte Leslie begin december het heugelijke nieuws bekend. “Baby on the way! Moises krijg een broertje of zusje. We zijn helemaal gelukkig”, schreef ze bij een foto waarop zij, haar vriend Govinda den Hartog en hun zoontje Moises (1) echofoto’s vasthouden. Leslie beviel in augustus 2019 van zoon Moises.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Still