Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Leontine over vreemdgaan Marco: ‘Als iemand niet trouw is, wil dat niet zeggen dat diegene alleen maar slecht is’

Leontine over vreemdgaan Marco: ‘Als iemand niet trouw is, wil dat niet zeggen dat diegene alleen maar slecht is’

Leontine over vreemdgaan Marco: ‘Als iemand niet trouw is, wil dat niet zeggen dat diegene alleen maar slecht is’

In 2020 zijn Leontine Ruiters en Marco Borsato gescheiden. Marco bleek een affaire te hebben gehad en uiteindelijk besloten de twee uit elkaar te gaan. Toch is de vonk een jaar later weer over gesprongen en zijn Leontine en Marco weer aan het daten. In een exclusief interview met LINDA vertelt Leontine over de heftige periode tijdens en na de scheiding met Marco.

Affaire

Marco had een affaire met pianiste Iris Hond. Daarover vertelde hij openhartig in een interview met Linda de Mol. Uiteindelijk leidde de buitenechtelijke affaire tot een scheiding. Hoe is het uiteindelijk zo ver gekomen? “Ons gezin heeft de afgelopen twintig jaar zo veel meegemaakt (…) Marco was er niet altijd voor mij en ik was er niet altijd voor hem. En toen koos hij een andere weg. Een verkeerde weg, dat vindt hij zelf ook, een beetje dom, maar we blijven allemaal mensen”, vertelt Leontine aan LINDA.

Leontine lijkt in het interview heel vergevingsgezind. “Kijk: in een huwelijk ben je met z’n tweeën. Als iemand dan niet trouw is, wil dat niet zeggen dat diegene alleen maar slecht is. Het komt ook ergens door.” Op de vraag of Leontine zich ook vernederd voelde door de affaire, reageert ze stellig. “Totaal niet. Omdat het niet alleen met mij te maken heeft. Als ik me beledigd zou voelen, dan neem ik het aan. Maar het was ook zíjn pijn, zíjn verdriet.”

Lees ook
Mary Borsato reageert op nieuwe overspelgeruchten over Marco: ‘Het maakt me woest’

Het vervolg

Leontine koestert ook geen wrok tegen Iris Hond, de vrouw waarmee Marco een affaire had. Leontine is van mening dat de vrouwen waarmee mannen vreemd gaan vaak worden gezien als gemene, harteloze vrouwen, die veel haat over zich heen krijgen. Dat vindt zij niet terecht. Ze heeft daarom ook geen wrok jegens Marco. “Ik ga er op míjn manier mee om. Ik neem mezelf niets kwalijk. En hem ook niet. Goed of kwaad, dit is nou eenmaal een wending die óns leven heeft genomen. Het zijn allemaal levenslessen geweest.” Het was een heftige periode, ook omdat haar moeder overleed, Marco failliet ging, en de scheiding daar nog bovenop kwam.

Toch is Leontine heel dankbaar voor haar leven en heeft ze veel geleerd van de afgelopen tijd. Momenteel zijn Leontine en Marco weer met elkaar aan het daten, ze hebben momenteel een latrelatie. Voor Leontine voelt het heel vertrouwd, ook omdat ze altijd van de zanger heeft gehouden ondanks de scheiding. Ze spreken nu regelmatig met elkaar af. “Weet je wat het is: ik zie echt een andere man. Of nee, eigenlijk zie ik weer de man op wie ik verliefd ben geworden. Hij ís er weer.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leontine (@leontineborsato)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA. | Beeld: BrunoPress