Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Leontine blikt na scheiding terug op gezinsgeluk met Marco Borsato met té lieve video

Leontine blikt na scheiding terug op gezinsgeluk met Marco Borsato met té lieve video

Celebs
Leontine blikt na scheiding terug op gezinsgeluk met Marco Borsato met té lieve video

Marco (53) en Leontine (52) Borsato mogen dan uit elkaar zijn, de twee kunnen nog prima met elkaar door een deur. De brunette deelt dan ook een zoet filmpje waarmee ze terugblikt op het ultieme gezinsgeluk.

De #Lecolook

In haar Instagram Story deelt ze namelijk een post gemaakt door het account ‘BorsatoHistory’. Te zien is hoe een kleine Luca zijn vader de hemd van het lijf vraagt, terwijl Marco een massage en kappersbeurt krijgt. Zo merkt hij onder meer dat er een “wurmpje op je (op je op je op je) arm” zit en vraagt hij zijn vader of het knippen van zijn niet zeer doet – té cute. Ook leuk: de kapper in beeld is een piepjonge Leco van Zadelhoff. #Lecolook

Praatjes

Volgers vinden het in ieder geval ook maar wat zoet. “Zo leuk!!! Die praatjes op die leeftijd”, schrijft iemand. Een ander merkt op: “Ohwwwww, zo super schattig! Dat handje ook. Ik smelt gewoon”. Zusje Jada laat en emoji met hartjesogen achter onder de post.

Achternaam

Nu de gezinsvilla is verkocht, de scheiding rond is, rijst de vraag: waarom draagt Leontine nog de achternaam Borsato op social media? Dat vroeg een volger zich onlangs ook af, die de stoute schoenen besloot aan te trekken. “Wanneer verander je je naam als gescheiden vrouw…? Of is Borsato commercieel aantrekkelijker?”, liet iemand dan ook achter op het profiel van Leontine.

Lees ook
Leontine neemt officieel afscheid van ‘Borsato’ en haalt uit naar brutale volger

Sneer

Hierop haalde de brunette hard uit: “Ik denk dat jij eerst maar eens moet nadenken voor je een vraag stelt, of doe onderzoek. Een naam veranderen op Facebook of Instagram kan niet zomaar met zoveel volgers.” Ze sluit af: “De aanvraag is gedaan en daar gaat een lange tijd overheen. Tevreden met het antwoord? Fijne dag!”

p de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💙 © Universal Music

Een bericht dat is gedeeld door @ borsatohistory op

Op Dierendag deelde Leontine wederom een mooie terugblik:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#Repost @borsatohistory ・・・ Dierendag 🐘🦒

Een bericht gedeeld door Leontine (@leontineborsato) op

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee