Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Leontine Borsato straalt van oor tot oor op nieuwe foto’s: ‘Beauty van binnen en buiten’

Leontine Borsato straalt van oor tot oor op nieuwe foto’s: ‘Beauty van binnen en buiten’

Leontine Borsato straalt van oor tot oor op nieuwe foto’s: ‘Beauty van binnen en buiten’

Waar Marco Borsato (53) zich liever op de achtergrond houdt sinds zijn breuk met Leontine (52) en al maanden afwezig is op Instagram, gaat de brunette door met haar (online) leven. Ze trakteert haar volgers dan ook regelmatig op een foto van zichzelf. Op twee van haar laatste kiekjes valt haar fans op hoe goed ze er vandaag de dag uitziet.

Zware periode Leontine Borsato

Leontine heeft geen gemakkelijke periode achter de rug. Na een huwelijk van ruim twintig jaar kondigden zij en Marco eerder dit jaar hun scheiding aan. De reden van de breuk zou het overspelige gedrag van Marco zijn geweest. Zo heeft hij toegegeven een scheve schaats gereden te hebben met Iris Hond en zou hij een affaire hebben gehad met een lid van zijn fanclub – wier man een schokkend boekje opendeed. Daarnaast is de zanger volgens Henny Huisman (68) de mist ingegaan met Maan de Steenwinkel (23).

Stralend

Ondanks alle geruchten en verhalen rondom haar relatie en breuk met Marco, heeft Leontine zich staande weten te houden. Op Instagram is dan ook te zien hoe goed het momenteel met haar gaat. “Je ziet er stralend uit!”, complimenteert een van haar volgers haar dan ook. Velen noemen haar “prachtig” en “mooi”. Een fan besluit: “Een beauty van binnen en buiten!”

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Today’s outfit ☀️☀️☀️

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Yesterday’s outfit! ?

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Vriendinnen

Dit weekend maakte ze een gezellige boottocht met een aantal bekende dames. Sinds november is Leontine bevriend geraakt met een groepje vrouwen, dat bij elkaar is gebracht door Anouk Smulders. Sindsdien spreken de vriendinnen regelmatig af. Gisteren maakten ze een boottocht door Nigtevecht. Een groot succes, laat ze op Instagram weten. Leontine quote een uitspraak van Sanny Verhoeven, die ook bij het groepje hoort. “‘Soms heb je ineens een klik met iemand. In november bleek dat dat ook kan met een hele groep. Anouk Smulders is initiatiefneemster, want door haar is dit groepje bij elkaar gekomen en inmiddels zijn we vriendinnen’, aldus Sanny Verhoeve. En ze heeft gelijk #vriendinnen”, schrijft Leontine op Instagram

Breuk Marco en Leontine

Begin februari maakten Marco en Leontine bekend dat ze na meer dan twintig jaar huwelijk uit elkaar gaan. De zanger pakte zijn koffers en ging bij zijn moeder in het Noord-Hollandse Stompetoren wonen. Even later werd bekend dat de Borsato’s hun villa in het Gooi in de stille verkoop hadden gezet, wat erop leek te wijzen dat het huwelijk definitief voorbij is. Vooral nu de zanger een penthouse in Alkmaar heeft gekocht, worden de tekenen steeds sterker.

Lees ook
Weg bij moeder Mary: Marco Borsato koopt penthouse en went aan vrijgezellenleven in déze stad

Gezin

Marco en Leontine waren sinds 1998 getrouwd. Samen hebben ze drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

La nostra famiglia ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (zoals o.a. besproken in de documentaire “Marco Borsato, Meer Dan Ik Alleen”). In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit. Wij zien dit echter als een privé kwestie en zouden het op prijs stellen als onze privacy en die van onze kinderen hierin worden gerespecteerd. Leontine en Marco Borsato #DeTelegraaf

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram