Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Leontine Borsato roept om steun in deze moeilijke tijd: ‘Samen staan we sterk’

Leontine Borsato roept om steun in deze moeilijke tijd: ‘Samen staan we sterk’

Leontine Borsato roept om steun in deze moeilijke tijd: ‘Samen staan we sterk’

Ook Leontine Borsato heeft zich uitgesproken over de coronacrisis. Ze vraagt haar volgers elkaar in deze moeilijke tijd steun te bieden en wil een hart onder de riem steken.

Ze deelt een foto van vier handen die met elkaar in verbinding staan en schrijft: ‘Fysiek kunnen we elkaar voorlopig niet meer aanraken, we kunnen elkaar wel in gedachten omarmen en elkaars inspanning en gebaar waarderen, groot of klein. Samen zijn we sterk!’

De tekst gaat hieronder verder.

Heb elkaar lief

In de hashtags roept ze nog op elkaar te steunen in deze moeilijke tijd, het pesten te stoppen en lief te zijn voor elkaar. Ook drukt ze iedereen op het hart om elkaars inspanning en elkaars gebaar te waarderen. Leontine sluit af: waardeer elkaar.

Lees ook: Leontine Borsato laat voor het eerst na breuk van zich horen en deelt krachtige tekst

Herkenbaar

Haar volgers vinden ze oproep dan ook prachtig. ‘En zo is het?’, reageert iemand. Een ander laat achter: ‘Zeer toepasselijk in deze onzekere en moeilijke tijden waarmee wij worstelen.’ Ook herkennen vrouwen de situatie van Leontine, die momenteel in scheiding ligt: ‘Sterkte Leontine, er zijn heel veel vrouwen alleen. ❤?Ik ook.’

Dromen zijn bedrog

De aangekondigde scheiding van Marco Borsato (53) en zijn vrouw Leontine (52), heeft in de showbizz flink wat stof doen opwaaien. Niet alleen omdat Marco zijn vrouw en moeder van zijn drie kinderen Luca (21), Senna (18) en Jada (17) de afgelopen jaren kennelijk met meerdere vrouwen bedroog, onder andere met Iris de Hond, maar bovenal omdat hij zich in interviews steevast opwierp als liefdevolle echtgenoot en gezinsman.

Lees ook: Iris Hond open over affaire met Marco Borsato: ‘Het had niet mogen gebeuren’

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress