Je bent hier: Home > Celebs > Leontine Borsato laat voor het eerst na breuk van zich horen en deelt krachtige tekst

Leontine Borsato laat voor het eerst na breuk van zich horen en deelt krachtige tekst

Celebs
Leontine Borsato laat voor het eerst na breuk van zich horen en deelt krachtige tekst

Sinds de onthulling van hun scheiding hebben Marco (53) en Leontine Borsato (52) weinig van zich laten horen. De ex-vrouw van de zanger besluit op Valentijnsdag de radiostilte te doorbreken en deelt een veelzeggende tekst op social media.

Op Instagram deelt ze een rood vlak met daarin de tekst: “Loslaten is het nieuwe verbinden.” Ook laat ze nog weten: “Vrolijke Valentijnsdag allemaal.” Het is de eerste keer dat Leontine weer iets plaatst op haar eigen social media sinds de bekendmaking van het nieuws.

Kanjer

Zowel bekende vrouwen als fans van Leontine steken haar massaal een hart onder de riem. “Denk aan jou, lieve Tien”, reageert Jetteke van Lexmond. Een andere volger vult aan: “Kop op, kanjer.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Valentines day everyone ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Scheiding Marco en Leontine

Toen begin deze maand bekend werd dat de koek op is tussen Marco en Leontine, sloeg het nieuws in als een bom. Hoewel de zanger eerder geruchten over mogelijke huwelijksproblemen nog de kop indrukte, gaf hij in oktober toe een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In weekblad Privé deed de zanger een boekje open. “Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren”, liet hij weten. Naar eigen zeggen was het huwelijk van de Borsato’s afgelopen najaar “sterker dan ooit”.

Barcelona-incident

Het overspelige gedrag van de zanger is wellicht de druppel geweest. Marco blijkt namelijk niet alleen een affaire met Iris Hond gehad te hebben, schrijft De Telegraaf. Tijdens een vriendinnentripje in Barcelona ontdekte Leontine dat haar man haar wederom heeft bedrogen. “Leontine is dan op vakantie met een paar vriendinnen in Barcelona, in een heel bekend hotel. Een hotspot voor de rich and famous, the beautiful people. Daar zit ze met wat vriendinnen en laat trots wat vakantiefoto’s zien van de laatste reis die ze met Marco en het gezin gemaakt heeft. En dan blijken er op die camera nog heel andere beelden te staan, van Marco en een andere vrouw – die ook toevallig luistert naar een dierennaam. Dat is een enorm incident geworden en toen is alles op alles gezet om een scheiding destijds te voorkomen. Toen is dat gelukt, nu niet”, aldus Evert Santegoeds.

Burn-out

Marco verdween vorige maand uit de publiciteit. Hij maakte zijn agenda leeg omdat hij kampt met een burn-out. “De impact van alles wat er de laatste jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan”, liet hij toen weten.

Lees ook
‘Leontine ontdekte op déze pijnlijke manier overspel Marco met ándere vrouw dan Iris Hond’

Gezin

Marco en Leontine waren sinds 1998 getrouwd. Samen hebben ze drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee