Je bent hier: Home > Celebs > Leontine Borsato eert steun en toeverlaat: ‘Zo veel meegemaakt samen’

Leontine Borsato eert steun en toeverlaat: ‘Zo veel meegemaakt samen’

Celebs
Leontine Borsato eert steun en toeverlaat: ‘Zo veel meegemaakt samen’

Leontine Borsato (52) geniet na een heftige periode van een welverdiende vakantie in Thailand, waar ze bijkomt van de recente breuk met Marco (53). Dit doet ze samen met goede vriendin Astrid van den Bosch-Janssen. De brunette is haar ontzettend dankbaar en zet haar dan ook flink in het zonnetje.

Prachtige tekst van Leontine voor Astrid

Het Instagramaccount van zowel Leontine als Astrid vult zich met zonnige kiekjes van hun trip naar Bangkok en Koh Samui. Bij de meest recente schrijft de ex-geliefde van Marco een ode aan haar vriendin. “Lieve As, wat is het een feestje om jou al vanaf mijn achttiende als beste vriendin te hebben”, begint ze haar tekst. “We hebben samen zoveel meegemaakt, ons leven gaat vaak in hetzelfde tempo.”

Altijd samen

Leontine schrijft dat zij en Astrid altijd samen waren. “Als er iets heftigs en/of iets moois gebeurde in het leven van één van ons. We waren bij elkaar toen jouw vader overleed, in datzelfde jaar waren we samen toen mijn vader overleed”, aldus de geëmotioneerde brunette. “We hebben beiden in 2017 onze moeders verloren, kregen beiden drie prachtige kinderen en nu zijn we samen hier op dit mooie eiland in Thailand waar we samen de reis naar binnen uitbreiden.” Leontine sluit af: “Samen lachen, samen huilen, samen gieren, samen delen… hou van jou.”

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#Dankbaar 🙏🏻

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Plotselinge breuk

Begin vorige maand maakten Marco en Leontine bekend dat ze na meer dan twintig jaar huwelijk uit elkaar gaan. De zanger pakte zijn koffers en ging bij zijn moeder in Alkmaar wonen. Hoewel Marco eerder geruchten over mogelijke huwelijksproblemen nog de kop indrukte, gaf hij in oktober toe een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In weekblad Privé deed de zanger een boekje open. “Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren”, liet hij weten.

Lees ook
Lief: Jada Borsato steunt moeder Leontine door dik en dun

Overspel

Naar eigen zeggen was het huwelijk van de Borsato’s afgelopen najaar “sterker dan ooit”. Maar Marco zou Iris zelfs vorig jaar nog hebben gezien. Ook wordt hij beschuldigd van overspel met andere vrouwen, iets waar Leontine op een bijzonder nare manier achter zou zijn gekomen. Marco en Leontine waren sinds 1998 getrouwd. Samen hebben ze drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🙏🏻

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bangkok gisteravond❤️

Een bericht dat is gedeeld door @ astridvdbosch op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Avonden zoals deze met de liefde van m’n leven, onze prachtige kids en familie 🥰 #inlove #inlovewithpuglia #weareinpuglia

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee