Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Complimenten stromen ‘binnen’: stralende Leontine Borsato deelt nieuwe look met volgers

Complimenten stromen ‘binnen’: stralende Leontine Borsato deelt nieuwe look met volgers

Celebs
Complimenten stromen ‘binnen’: stralende Leontine Borsato deelt nieuwe look met volgers

Bijna een jaar nadat bleek dat het niet pluis was in huize Borsato. Begin februari barstte de bom en kondigden Marco en Leontine hun scheiding aan, waarna beiden door een diep dal gingen. Inmiddels zien we Leontine gelukkig steeds vaker en positiever voorbijkomen. Vandaag zelfs met een compleet nieuwe look, waarmee ze op sociale media het ene na het andere compliment binnen harkt.

‘My little pony’

Goede vriend en beauty-stylist sinds mensenheugenis Leco van Zadelhoff nam de brunette gisteren uitgebreid onder handen en bezorgde haar een frisse en bovenal hippe, nieuwe coupe. “M’n eerste ‘little pony’ bij Leontine Borsato”, schrijft de sterrenkapper bij het plaatje dat hij zelf deelt. “Deze kameleon kan alles hebben… kort, lang… blond, bruin… rood, koper… glad, krul… Voor mij is ze het voorbeeld dat je alles moet doen en proberen!” Leontine deelt haar nieuwe pony in haar Instagram Stories.

Complimenten

Volgers zijn het roerend met hem eens. “Wauw, wat staat haar dit goed. Maar deze knappe vrouw staat alles fantastisch”, reageert iemand onder meer. Een ander geeft toe: “Een pony is niet mijn ding, maar ja, ze kan ook wel echt alles hebben hè? Lijkt me best fijn om knap te zijn!”

Lees ook
Leontine blikt na scheiding terug op gezinsgeluk met Marco Borsato met té lieve video

Loving de Leco look

Ook tout bekend Nederland vindt het Leontine maar wat goed staan. Zo reageert Quinty Trustfull met een flinke lading hartjes en uitroeptekens: “Lief en bloedknap!”, en laat Britt Dekker achter: “Mooi”. Caroline Tensen, die overigens ook vaste klant is bij Leco en begin deze week aan de beurt was voor een verse coupe, is ook erg te spreken over de nieuwe look: Hoe leuk!’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leco van Zadelhoff (@lecolook)

Caroline nam deze week ook plaats in Leco’s kniphoek:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leco van Zadelhoff (@lecolook)

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee