Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Leontine Borsato en kinderen zijn ‘aangeslagen en ontdaan’ na de aangifte tegen Marco

Leontine Borsato en kinderen zijn ‘aangeslagen en ontdaan’ na de aangifte tegen Marco

Leontine Borsato en kinderen zijn ‘aangeslagen en ontdaan’ na de aangifte tegen Marco

Deze week is er een officiële aangifte ingediend tegen Marco Borsato. Een jonge vrouw beschuldigt hem van seksueel misbruik. Leontine Borsato reageert nu ook op het nieuws van de aangifte.

Leontine Borsato reageert

Zanger Marco Borsato wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Een 22-jarige vrouw heeft aangifte tegen hem gedaan en zegt dat ze van 2014 tot 2019 meermaals is misbruikt door Marco. Misdaadverslaggever John van den Heuvel heeft naar aanleiding van de aangifte een oproep geplaatst. Hij vraagt of jonge vrouwen en meisjes hem willen mailen als ze ook een aangifte overwegen of meer informatie hebben.

Leontine Borsato had sinds enkele maanden weer een relatie met Marco. Ze liet via haar management weten aan RTL Boulevard dat ze inhoudelijk niet zal reageren op de zaak voor minstens twee maanden. Ze is erg “aangeslagen en ontdaan” na de aangifte. Ook haar kinderen, Jada, Luca en Senna, gaan door een moeilijke periode. “Alles wat ze zegt, kan dubbel uitgelegd en geïnterpreteerd worden. Ze last bovendien een pauze in van sociale media”, zegt Leontine’s management. Voorlopig zullen we dus niks van de familie horen.

Lees ook
Hester: ‘Bizar hoe mensen in Marco gate meteen beginnen met victim blaming’

Relatie Marco

Leontine en Marco zijn ongeveer een jaar van elkaar gescheiden geweest, nadat uitkwam dat Marco een affaire heeft gehad met Iris Hond. Ze waren toentertijd al 22 jaar getrouwd. Leontine liet deze zomer weten dat zij en Marco weer een relatie hadden en heel gelukkig waren samen.

We hebben een tijdlijn gemaakt van de affaires en beschuldigingen rondom Marco Borsato. Daar vertellen we je alles over wat er de afgelopen 3 jaar gebeurd is met de zanger.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress