Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Geluk weer aan zijde Leontine: ‘Het leven is makkelijker dan je denkt’

Geluk weer aan zijde Leontine: ‘Het leven is makkelijker dan je denkt’

Geluk weer aan zijde Leontine: ‘Het leven is makkelijker dan je denkt’

Inmiddels is het bijna drie maanden geleden dat Marco (53) en Leontine Borsato (52) wereldkundig maakten een punt te zetten achter hun huwelijk. Even later leek het erop dat de scheiding definitief was voor de brunette: ze zou afscheid hebben genomen van de achternaam die ze meer dan twintig jaar droeg. En nu is er opnieuw een teken dat ze zich helemaal op zichzelf focust. Op Instagram deelt Leontine namelijk een selfie met een korte maar veelzeggende tekst.

Leontine weer happy

Bij een zonnige foto deelt Leontine de wijze woorden: “Het leven is makkelijker dan je denkt en moeilijker als je denkt!” Aan de hashtags is te zien dat ze zichzelf tegenwoordig een #masterinhappiness noemt, en het allemaal draait om de juiste mindset.

Helemaal mee eens

Volgers zijn het roerend met haar eens. “Ja inderdaad zeg, als je bij die gedachte stilstaat, ga je even niet vooruit!”, is te lezen. Een andere fan is geraakt door de woorden van Leontine. “Wauw, als mijn hoofd dat eens ging geloven! Ben een enorme doemdenker. Word er zelfs soms helemaal gek van!” Ook merkt iemand op dat deze spreuk precies op het juiste moment komt. “Wauw, hoe vaker je het leest, hoe harder je er ook in gelooft. Komt op het juiste moment. Dank!”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het leven is makkelijker dan je denkt en moeilijker als je denkt! #masterinhappiness #mindset #tryingisworth

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Nieuwe liefde

Terwijl Marco Borsato steeds verder in een depressie lijkt te raken, verstopt Leontine zich niet langer. In Blaricum zien omstanders haar opbloeien en geniet ze zichtbaar weer van het leven. In het praatgrage Gooi wordt er inmiddels al gefluisterd dat niemand verbaasd moet zijn als er een nieuwe liefde opduikt in het leven van Leontine.

Opbloeien

Leontine Borsato lijkt zich niet langer meer te willen verschuilen. Buren en vrienden zouden haar de afgelopen weken zien opbloeien, zo schrijft Story. Ruim twee maanden nadat zij en Marco in een gezamenlijke verklaring lieten weten te gaan scheiden, en bekend werd dat Marco haar had bedrogen en daarmee openlijk had vernederd, lijkt ze weer volop zin in het leven te hebben – mede door de steun van haar dierbare vrienden.

Breuk Marco en Leontine

Begin februari maakten Marco en Leontine bekend dat ze na meer dan twintig jaar huwelijk uit elkaar gaan. De zanger pakte zijn koffers en ging bij zijn moeder in Alkmaar wonen. Hoewel Marco eerder geruchten over mogelijke huwelijksproblemen nog de kop indrukte, gaf hij in oktober toe een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In weekblad Privé deed de zanger een boekje open. “Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren”, liet hij weten.

Lees ook
Henny Huisman geen spijt van uitspraken affaire Marco Borsato en Maan: ‘Weet niet waar je je zo druk over maakt’

Overspel

Naar eigen zeggen was het huwelijk van de Borsato’s afgelopen najaar “sterker dan ooit”. Maar Marco zou Iris zelfs vorig jaar nog hebben gezien. Ook wordt hij beschuldigd van overspel met andere vrouwen, iets waar Leontine op een bijzonder nare manier achter zou zijn gekomen. Zo zou hij een affaire hebben gehad met een lid van zijn fanclub – wier man een schokkend boekje opendeed – én heeft de zanger volgens Henny Huisman (68) een scheve schaats gereden met Maan de Steenwinkel (23). Marco en Leontine waren sinds 1998 getrouwd. Samen hebben ze drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

La nostra famiglia ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram