Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Leontine Borsato opgenomen in kliniek in Spanje: ‘Het kost 4.500 euro voor 6 dagen’

Leontine Borsato opgenomen in kliniek in Spanje: ‘Het kost 4.500 euro voor 6 dagen’

Leontine Borsato opgenomen in kliniek in Spanje: ‘Het kost 4.500 euro voor 6 dagen’

De afgelopen jaren waren voor Leontine Borsato (53) op zijn zachts gezegd turbulent. De presentatrice neemt daarom even tijd voor haarzelf. Ze zit in op dit moment in Malaga voor een coachingtraject. 

In de uitzending van Shownieuws bevestigt het management van Leontine Borsato de geruchten. Leontine zou momenteel bij dokter Juriaan zijn, een bekende arts en coach in het Gooi. ‘Ze is daar zes dagen voor een soort retraite’, zegt journalist Marije Knevel in de uitzending. ‘Hij is een coach en hij helpt je om je terug te brengen naar je ware ik. Het is 4.500 euro voor zes dagen, maar het is een prachtige plek met yoga, meditatie, gezond eten en een-op-een-coaching.’

Onduidelijke reden

Het is niet duidelijk waarom Leontine naar de stresskliniek in Malaga is gegaan. ‘Misschien had hij nu pas plek’, vult Tooske Ragas in. ‘Of ze had gespaard en nu pas 4.500 euro,’ zegt Albert Verlinde. ‘Het helpt je om gewoon dichterbij jezelf te komen. Ik zou het ook heerlijk vinden om daar naartoe te gaan. Als je het geld hebt, waarom zou je niet aan jezelf werken?’, aldus Marije die alle begrip toont voor de situatie.

Lees ook
Roxeanne Hazes over broertje André: ‘Gun het André om beste versie van zichzelf te worden’

Scheiding

Het is ook niet niks wat Leontine heeft meegemaakt. Vorig jaar werd het bekend dat het koppel na 23 jaar ging scheiden. Al eerder kwamen alle affaires van Marco aan het licht. Niet alleen bij Leontine heeft de scheiding er behoorlijk in gehakt, ook Marco ging door een diep dal. ‘Als de liefde van je leven, de moeder van je kinderen, bij je weggaat, word je lamgelegd door het verdriet’, vertelt Borsato. Om alles te verwerken en zijn gedachten goed te verwoorden maakte hij een brief aan Leontine, die hij met kerst aan haar gaf. ‘Ik heb de volledige verantwoordelijkheid genomen voor wat ik gedaan had en ik heb haar erkenning gegeven voor haar verdriet,’ aldus de gebroken Marco.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Story | Beeld: Brunopress