Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Leontine neemt officieel afscheid van ‘Borsato’ en haalt uit naar brutale volger

Leontine neemt officieel afscheid van ‘Borsato’ en haalt uit naar brutale volger

Celebs
Leontine neemt officieel afscheid van ‘Borsato’ en haalt uit naar brutale volger

De scheiding is inmiddels rond, de gezinsvilla is van de hand gedaan en zowat het enige dat Marco (53) en Leontine (52) inmiddels nog verbindt, zijn de kinderen. Een paar maanden na de scheiding leek de brunette ook al afscheid genomen te hebben van de achternaam Borsato, maar ondertussen draagt ze op Instagram nog altijd de naam van haar ex-geliefde. Dat is niet zonder reden, zo legt ze uit.

Achternaam Leontine

Het is fans niet ontgaan dat Leontine nog altijd de achternaam Borsato gebruikt op Instagram. Een brutale volger heeft dan ook de stoute schoenen aangetrokken en vraagt zich publiekelijk af waarom haar naam niet verandert op het sociale medium “Wanneer verander  je je naam als gescheiden vrouw… of is Borsato commercieel aantrekkelijker?”, vraagt de persoon in kwestie zich hardop af.

Sneer

Leontine laat zich een vraag als deze niet zomaar stellen en haalt hard uit naar de betreffende volger. “Ik denk dat jij eerst maar eens moet nadenken voor je een vraag stelt of doe onderzoek. Een naam veranderen op Facebook of Instagram kan niet zomaar met zoveel volgers”, reageert de ex van Marco. “De aanvraag is gedaan en daar gaat een lange tijd overheen. Tevreden met het antwoord? Fijne dag!”

Heftig jaar

Het jaar 2020 gaat bij Marco Borsato de boeken in als een donkere periode. Zo liep zijn huwelijk met Leontine na meer dan twintig jaar op de klippen en vielen zijn inkomsten weg toen hij zich in januari terugtrok met een burn-out. Alle optredens werden voor onbepaalde tijd gecanceld en ook zijn werk bij The Voice Kids en The Voice Senior hield op te bestaan. Rapper Snelle gaat Marco vervangen bij de kidsversie en Gerard Joling neemt Marco’s stoel over in de talentenshow voor senioren.

Herstellende van burn-out

Na de aankondiging van de scheiding leek Marco van de aardbodem verdwenen te zijn. Zo nu en dan dook hij op kiekjes van zijn kinderen op, maar daar bleef het bij. Tot eerder deze maand, toen hij de radiostilte doorbrak met een brief aan zijn trouwe achterban. “De afgelopen periode is er veel gebeurd. Zo ben ik verhuisd en nog steeds herstellende van mijn burn-out”, schreef hij toen. Marco gaf toe dat het herstel “met ups en downs” ging, “wat voor een burn-out gebruikelijk is”. Voor zijn fans had de zanger dan ook teleurstellend nieuws. “Dit betekent dan ook dat ik als artiest voorlopig nog niet zal terugkeren en ook op social media nog niet actief zal zijn.” Wat Borsato zijn fans op het hart drukte, was dat van uitstel geen afstel zal komen.

Lees ook
Einde van een hoofdstuk: voor dít bedrag is de miljoenenvilla van de Borsato’s verkocht

Ieder hun eigen weg

Begin februari kondigden Marco en Leontine aan een punt achter hun huwelijk te zetten en kwam boven water dat de zanger meermaals een scheve schaats had gereden. De twee trouwden in 1998 en waren maar liefst 23 jaar samen. Samen heeft het stel drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17). De Telegraaf wist onlangs via Marco’s management te bevestigen dat de scheiding tussen Marco en Leontine inmiddels rond is. Ook is hun villa in Het Gooi inmiddels verkocht (mét verlies) en woont de zanger in een penthouse in Alkmaar.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

La nostra famiglia ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine (@leontineborsato) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (zoals o.a. besproken in de documentaire “Marco Borsato, Meer Dan Ik Alleen”). In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit. Wij zien dit echter als een privé kwestie en zouden het op prijs stellen als onze privacy en die van onze kinderen hierin worden gerespecteerd. Leontine en Marco Borsato #DeTelegraaf

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee